Florin Cîţu: „Certificatele verzi vor fi obligatorii în magazinele neesenţiale”

384
1
Florin Cîţu: „Certificatele verzi vor fi obligatorii în magazinele neesenţiale” - florincituprimeledeclaratii-1634294126.jpg
PNL vor susține în Parlamentul României nevoia urgentă de introducere a certificatelor verzi în magazinele neesenţiale. Mai exact dacă demersul susținut de PNL va deveni lege, toți cei care vor intra în magazine neesențiale vor fi nevoiți să prezinte un certificat digital verde. Biroul executiv al PNL a luat decizia vineri, 15 octombrie, de a susține în Parlamentul României demersul pentru introducerea certificatului verde activitaților economice în afara de cele esențiale. Este soluția de a susține economia deschisă și de a nu ajunge la un nou lockdown. „O să susținem în Parlamentul României introducerea certificatului verde în magazinele neesențiale”, a declarat președintele PNL, Florin Cîțu. Certificatul verde nu se va introduce la magazinele alimentare, supermarketuri, farmacii și alte activități economice considerate esențiale, a propus, vineri, conducerea PNL.

Comentează știrea

Socrate Toma
16 octombrie 2021
Infecții

O altă prostie care depășește Casa Poporului. Deci se poate intra în supermarket dar nu se poate intră într-un chioșc de ziare.

Pagina a fost generata in 0.4382 secunde