Florin Cîțu dă vina pe PSD pentru neadoptarea certificatului verde

115
Florin Cîțu dă vina pe PSD pentru neadoptarea certificatului verde - citucertificat-1642008702.jpg
Președintele PNL, Florin Cîțu, spune că responsabilitatea pentru neadoptarea certificatului verde la locul de muncă aparține PSD, care nu a susținut proiectul de lege depus în Parlament. Cîțu a amintit că în coaliție PNL și UDMR au fost favorabile proiectului, dar PSD s-a împotrivit.

„Există un proiect de lege în Parlamentul României care a făcut să ducă rata de vaccinare din nou la 100.000 de persoane pe zi. (Proiectul - n.r.) nu este mort, este la Camera Deputaților. Din păcate, nu a fost susținut de actualii parteneri de coaliție atunci când a fost în Parlamentul României. Eu în continuare cred că este varianta de compromis cea mai bună dacă se dorește în coaliție. Nu pot doar eu singur să-l susțin. Noi l-am votat atunci, din păcate la Senat a avut acel rezultat”, a declarat Florin Cîțu marți seară, la TVR.

El a precizat că proiectul beneficiază de susținerea a doar două partide din coaliție, PNL și UDMR.

„Proiectul este acolo, întotdeauna va fi pe masa coaliției. Dacă social-democrații și UDMR îl susțin, ei l-au semnat cu mine împreună”, a mai spus Cîţu.Pagina a fost generata in 0.6463 secunde