Florin Cîțu nu acceptă compromisuri! "PSD se comportă iresponsabil"

196
Florin Cîțu nu acceptă compromisuri!
Fostul premier desemnat Florin Cîțu, care și-a depus mandatul, a declarat vineri că gândul că l-ar fi votat Olguța Vasilescu, Iordache, Ciolacu l-a făcut să ia această decizie, precizând că mandatul său era de a duce la alegeri anticipate, potrivit Agerpres.

"Se fac multe compromisuri în politică, dar eu nu pot trece peste acest compromis. Gândul că m-ar fi votat Olguța Vasilescu, Iordache, Ciolacu m-a făcut să iau această decizie. În România am mai avut un premier onest susținut de PSD și astăzi plătește pentru acest lucru", a declarat Cîțu.

Cîțu a precizat că România este guvernată și este stabilă. "În acest moment am reușit performanța de a ne împrumita la dobânzi negative (...) România este guvernată. PSD se comportă iresponsabil. De patru luni de zile le cer să nu mai voteze legi populiste, ieri au votat o astfel de lege", a afirmat fostul premier desemnat.

"Mandatul meu era de a ne duce la alegeri anticipate. L-am acceptat împreună cu partenerii din opoziție. Mai sunt unii care s-au răzgândit", a declarat Florin Cîțu. El a reafirmat că nu putea deveni pemier cu voturile PSD și ALDE, acest lucru fiind inacceptabil pentru el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.883 secunde