Florin Cîțu recidivează: S-a enervat pe jurnaliști și a plecat de la conferința de presă

250
Florin Cîțu recidivează: S-a enervat pe jurnaliști și a plecat de la conferința de presă - florinccc-1632844581.jpg

Articole de la același autor

Gest lipsit de eleganță al premierului Florin Cîțu, la finalul ședinței conducerii PNL. Iritat că jurnaliștii îi pun întrebări legate de șansele și scenariile de a rămâne la guvernare, Cîțu a plecat pur și simplu, după doar 3 minute. Șeful Guvernului nu este la prima reacție nepotrivită față de jurnaliștilor, în urmă cu câteva luni adresându-le chiar o remarcă jignitoare.


Potrivit Realitatea.net, PNL rămâne ferm în spatele președintelui și a premierului. Așteptăm în continuare USR să vină alături de noi, dar vom trage linie în momentul în care USR va vota moțiunea alătură de PSD și AUR. În acel moment tragem linie”, a declarat Cîțu.


În momentul în care jurnaliștii i-au amintit că USR Plus a anunțat deja că va vota orice demers împotriva guvernului, vădit iritat, Florin Cîțu a mulțumit ironic, afirmând că "astfel nu putem....(să discutăm)" și a plecat.n cele 3 minute cât a stat în fața presei, Florin Cîțu a anunțat alocarea a încă 450 de milioane de lei pentru gestionarea situației dificile din valul 4 al pandemiei, dând din nou vina pe fosta conducere a ministerului Sănătății.

"Pregătirea a fost subminimală, ca să fim eleganți".


Cîțu a precizat și demersurile pe care le face PNL, ca urmare a celor 2 moțiuni de cenzură ce vizează Guvernul.

„S-au format două echipe de negocieri, la Camera Deputaților și la Senat, pentru a forma majoritate în Parlamentul României. Câteva mesaje ferme din partea PNL: În primul rând știm în ce situație se află România. Prețurile au crescut, suntem în mijlocul valului 4.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2522 secunde