Fondurile europene, ultima speranță a primarului din Aliman

160
Fondurile europene, ultima speranță a primarului din Aliman - fondurileeuropene-1427641738.jpg

Articole de la același autor

Primăria Aliman și-ar dori, pentru anul acesta, asfaltarea unei suprafețe de 10 km de drum. 


"De la an la an, facem doar cârpeli. Acest lucru este valabil în toate sectoarele. Nu avem nici canalizare! Lipsa finanțării se resimte la nivelul localității! Prioritar ar fi asfaltarea drumurilor, pentru că, în prezent, străzile sunt doar pietruite, motiv pentru care este îngreunată circulația", a declarat primarul comunei Aliman, Gheorghe Topalu. 


Autoritățile locale au depus proiectul pentru asfaltare la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, încă din anul 2010, declarat eligibil, dar nefinanțabil din cauza lipsei fondurilor. Primarul este hotărât să bată iarăși pe la ușile admi-nistrației centrale pentru a urni lucrurile. Speranța rămâne tot la accesarea fondu-rilor europene, bugetul local fiind insuficient pentru astfel de proiecte. 
În cazul în care se va aproba finanțarea proiectului de asfaltare a drumurilor, străzile principale din localitățile Aliman, Dunăreni, Floriile și Vlahi vor deveni practicabile. 


Referindu-se la colectarea taxelor și impozitelor locale, primarul Gheorghe Topalu a declarat că a reușit să încaseze 80% din impozite, pe anul trecut. El a subliniat că localnicii pot beneficia de 10% reducere, pe anul în curs, dacă vor reuși să-și achite dările către stat până la sfârșitul lunii martie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0788 secunde