Fosta școală din Cernavodă va fi demolată

245
Fosta școală din Cernavodă va fi demolată - scoalacernavoda-1361971889.jpg
Clădirea fostei Școli nr.1 din strada Mircea cel Bătrân din orașul Cernavodă a devenit un adevărat pericol public, motiv pentru care aleșii locali au luat decizia ca aceasta să fie demolată. 


Pentru a preveni accidentele, Primăria a propus de trei ori în ședințele de Consiliu Local demolarea ruinei, însă unii dintre aleșii locali au refuzat această intervenție și au solicitat renovarea clădirii. Drept urmare, Administrația Locală s-a conformat și a scos imobilul (cu valoare de inventar de 103,43 lei) la licitație de trei ori, dar nu au fost înscrieri. 


Cum era de așteptat, decizia unora dintre consilieri, a dus la o tragedie. Astfel, vineri 22 februarie, doi bărbați fără adăpost au ajuns în stare gravă la spital, după ce plafonul etajului 1 al clădirii s-a prăbușit cu aceștia și au căzut patru metri în gol. Evenimentul s-a produs după ce bărbații au sustras câteva lemne din plafon pentru a face focul. În cele din urmă, tragedia celor doi i-a convins și pe ceilalți membri ai Consiliului Local să voteze în ședința de luni, 25 februarie, demolarea clădirii. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Februarie 2013
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Joi, 21 Februarie 2013
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Marţi, 19 Februarie 2013
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.3605 secunde