Fostul deputat PNL Ben Oni Ardelean a lansat un nou proiect politic conservator

209
Fostul deputat PNL Ben Oni Ardelean a lansat un nou proiect politic conservator - ndqwoddintzkzgnlodkwzjrjzmi2nzm2-1696008678.jpg
Deputatul Ben Oni Ardelean a lansat oficial, vineri, proiectul politic conservator „Mişcarea Speranţei”. „Voi face tot ce îmi stă în putinţă ca această mişcare să devină un jucător semnificativ în peisajul politic din România, pentru că tot ce mă interesează în momentul de faţă, este ca voi să aveţi din nou încredere în cei care vă reprezintă”, a afirmat fostul liberal.


„Dragi prieteni, aşa cum v-am promis, revin cu mai multe detalii despre noul meu proiect politic conservator. În această dimineaţă, alături de colegii mei din grupul de iniţiativă, am lansat oficial «Mişcarea Speranţei», singura platformă politică bazată pe demnitate, libertate şi responsabilitate”, a scris Ben Oni Ardelean, vineri pe Facebook.
 
Fostul liberal a adăugat că va face tot ceea ce îi stă în putinţă „ca această mişcare să devină un jucător semnificativ în peisajul politic din România, pentru că tot ce mă interesează în momentul de faţă, este ca voi să aveţi din nou încredere în cei care vă reprezintă”. „Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a conchis Ardelean.


Ardelean anunțase anterior, miercuri, că pregătește un nou proiect politic „ca un răspuns la provocările complexe cu care se confruntă România în prezent şi la deziluzia tot mai răspândită în rândul cetăţenilor faţă de clasa politică din România”. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4181 secunde