Fostul primar Ovidiu Brăiloiu va fi înmormântat, astăzi, în Eforie Sud

575
Fostul primar Ovidiu Brăiloiu va fi înmormântat, astăzi, în Eforie Sud - ovidiubrailoiu5-1496939525.jpg
Vestea tragică a decesului fostului primar al orașului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu, i-a întristat pe angajații instituției pe care a condus-o timp de trei mandate, în perioada anilor 2004-2016.


"Colectivul Primăriei Orașului Eforie anunță cu nețărmurită tristețe, trecerea în neființă, mult prea devreme, a fostului primar Ion Ovidiu Brăiloiu. În vârstă de 49 de ani, el a condus destinele orașului Eforie între anii 2004 - 2016. A fost un șef deosebit, un prieten și un tovarăș de la care noi am avut multe de învățat. Dispariția lui, mult prea timpurie, a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut.


Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!", este mesajul transmis de angajații Primăriei Eforie.


Sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului primar Ion Ovidiu Brăiloiu a ajuns, ieri, de la București, la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Eforie Nord. El va fi înmormântat, astăzi, 9 iunie, la cimitirul din Eforie Sud. 


"Toți cei îndoliați și îndurerați de plecarea prematură la cele veșnice a celui ce a fost Ion Ovidiu Brăiloiu, pot să-și ia rămas bun prin rugăciune la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Eforie Nord, B-dul Republicii nr. 55, unde este depus trupul neînsuflețit. Slujba de înmormântare va avea loc, vineri, 9 iunie, ora 12.00. Dumnezeu să ne întărească întru nădejdea Învierii de obște și a vieții veșnice din Împărăția cerurilor. Amin!", a transmis preotul paroh Lucian Costea, cel căruia Ion Ovidiu Brăiloiu împreună cu soția sa, Otilia, i-au botezat cele două fetițe.


Fostul edil a fost găsit mort, miercuri, într-o cameră a hotelului Ambasador din București. Legiștii au stabilit că decesul a survenit în timpul somnului, cauza acestuia fiind un stop cardiac. Ion Ovidiu Brăiloiu suferea de mai mulți ani de o boală necruțătoare, însă se trata iar apropiații spun că se simțea bine în ultima perioadă. De altfel, Ion Ovidiu Brăiloiu nici nu renunțase la serviciu cu toate că își permitea acest lucru. După pierderea mandatului de primar la alegerile de anul trecut, el se angajase ca director în cadrul Primăriei Sectorului 5 din București și era propus pentru a prelua funcția de prefect al județului Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5043 secunde