"Fuia ne-a spus că vrea să facă o platformă agrariană"

222
Prim-vicepreședintele PDL Cristian Preda a precizat că fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia a anunțat de acum câteva săptămâni conducerea partidului că intenționează să creeze o platformă agrariană, iar mai mulți membri BPN s-au declarat sceptici în privința reușitei demersului său.

"Domnul Fuia ne-a spus unora dintre membrii BPN de mai multe săptămâni că are de gând să creeze o platformă agrariană. Personal, l-am descurajat, nu cred că e un moment bun pentru a întemeia partide cu trei luni înainte de alegeri", a spus Preda.

El a arătat că este greu să creadă că Stelian Fuia intenționează să se alăture cu platforma agrariană alianței de dreapta pe care PDL vrea să o creeze.

"Mi-e greu să cred că o persoană pleacă din PDL și se întoarce peste două săptămâni cu un partid nou", a adăugat Cristian Preda, citat de Mediafax.

El a mai spus că fiecare își încearcă șansa și că acesta este drumul pe care Fuia l-a apucat.

"Domnia sa nu s-a răzvrătit în fața PDL, ci a considerat că e momentul să fondeze un partid agrarian. Personal și alți membri ai BPN suntem foarte sceptici în privința acestui demers, dar nu avem cum să ținem pe cineva în interiorul PDL", a mai spus Preda.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 August 2012
Stire din Politică-Administrație : Stelian Fuia demisionează din PDL
Pagina a fost generata in 0.4858 secunde