Funeriu către Ponta: Legea Educației blochează accesul plagiatorilor la posturi universitare

281
2
Funeriu către Ponta: Legea Educației blochează accesul plagiatorilor la posturi universitare - funeriu-1348314018.jpg
Consilierul prezidențial pentru Educație, Daniel Funeriu a declarat astăzi, referitor la anunțul premierului Victor Ponta privind modificarea Legii Educației pentru a putea promova cadre universitare noi, că această lege blochează în fapt accesul în posturi universitare pentru "plagiatori", menționează Mediafax.ro.
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la ieșirea de la discuțiile cu reprezentanții UMF din Târgu Mureș, că Legea Educației ar putea fi schimbată până la sfârșitul anului, întrucât are "prevederi aberante", "care împiedică promovarea unor noi cadre didactice".
Potrivit lui Funeriu, prim-ministrul ar trebui să informeze publicul despre faptul că sute de cercetători români de top au refuzat să vină la București la reuniunea bianuală a diasporei științifice, în semn de protest față de plagiatul lui Ponta.
Consilierul prezidențial subliniază că plagiatul lui Ponta "afectează grav credibilitatea cercetării din România".

Citește mai mult…


Comentează știrea

rabbit
22 septembrie 2012
funeriu-groparul UOC

Mai bine ar da o lege prin care sa se interzica aparitia unor specimene umane carora li se spun profesori, asa cum sunt noii decani de la Ovidius. Nu se poate sa ajunga decani niste terchea-berchea de lectori fara CV. Mai bine puneau femeile de serviciu, era acelasi lucru. Iar in Senatul UOC au fost promovati asistenti si lectori. Pe cand portarii, vanzatorii de la bar si muncitorii care i-au construit lui Epure dusul cu hidromasaj in biroul sau? In 2-3 ani o sa vorbim despre UOC la trecut, deja in Ministerul Educatiei se vorbeste despre asa ceva. Cine ar mai vrea sa finanteze o Universitate unde incultura si coruptia sunt lege? Funeriule, shoot yourself!!!

ciupina
24 septembrie 2012
zero studenti la fizica

funeriule esti un bou cu girtu al tau. nu exista nici un student la fizica iar girtu ridica miliarde intr-un an fara sa tina ore in schimb ii rupea pe greci si arabi de farmacie 500 de euro un examen la girtan

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Septembrie 2012
Stire din Cetățenești : De ce factori depinde inteligența copiilor
Pagina a fost generata in 0.6918 secunde