Gabriel Oprea a preluat conducerea Guvernului

225
2
Gabriel Oprea a preluat conducerea Guvernului - gabrielopreaapreluat-1423674776.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta și-a delegat, ieri, atribuțiile privind conducerea operativă a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea în perioada 10-17 februarie, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Premierul Victor Ponta a anunțat că va face o vizită la Washington pentru întâlniri cu secretarul american al Comerțului și cu reprezentanți ai mediului de afaceri de peste ocean.

"O să merg la Washington pentru a avea întâlniri cu secretarul de stat al Comerțului și cu alți reprezentanți ai mediului de afaceri pe dimensiunea economică a Parteneriatului Strategic România - SUA. O spun de fiecare dată: la relații excelente economice și politice și militare, trebuie să avem relații și mai bune economice", a afirmat prim-ministrul.

Acesta le-a cerut membrilor Cabinetului care au atribuții în domeniile economice să înlăture barierele administrative și birocratice, astfel încât țara noastră să fie atractivă din punct de vedere al investițiilor pentru oamenii de afaceri americani.

"Vreau să arătăm că suntem o țară în care merită să investești nu doar pentru că suntem parteneri strategici ai SUA, ci și pentru că avem o legislație și un sistem care sprijină investițiile americane", a susținut Ponta. 

Comentează știrea

Adriana
12 februarie 2015
Ponta in America

Cu ce tupeu merge acest Plagiator,in America sa ne faca de Kakat,daca mai este si spion sub acoperire diplomati fac misto de el,ca el singur sa facut de ris in vazul lumi Idiotul.

RODICA
12 februarie 2015
numai aici este cea mai buna oferta de lucru!

Numai aici este cea mai buna oferta de lucru! Oferta noastra este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1868 secunde