Klaus Iohannis:

"Am solicitat sprijinul Franței pentru aderarea României la Schengen"

165
1

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a solicitat, ieri, sprijinul Franței pentru aderarea României la spațiul Schengen, exprimându-și speranța că o decizie pozitivă în acest caz va fi adoptată cât de curând posibil.

"Am solicitat sprijinul Franței pentru aderarea României la spațiul Schengen. Am exprimat încrederea că o astfel de decizie pozitivă privind aderarea la Schengen va putea fi adoptată cât mai curând posibil", a declarat președintele Klaus Iohannis, la Palatul Elysee, într-o conferință comună cu omologul său francez, Francois Hollande.

El a arătat că principalele repere ale relației bilaterale dintre România și Franța privesc cooperarea economică bazată pe dorința de a aprofunda și de a diversifica în ansamblu colaborarea sectorială în numeroase domenii.

Șeful statului a subliniat că un aspect deosebit de important pentru autoritățile de la București pe care l-a discutat cu președintele Hollande este cel al imaginii pe care România și comunitatea românească din "Hexagon" o au în Franța. 

Comentează știrea

eva
13 februarie 2015
munca la domiciliu

Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1305 secunde