Gabriela Firea, internată în spital și operată

772
Gabriela Firea, internată în spital și operată - mczoyxnoptjhzdq0ntu1nju5nzlizdnm-1547374445.jpg
Gabriela Firea (46 de ani) a anunțat că a avut probleme de sănătate și că a mers pentru tratament la spitalele Doctor Ion Cantacuzino si Colentina.


Gabriela Firea nu a făcut alte precizări, limitându-se să mulțumească doctorilor care au ajutat-o.

Totuși, prin surse apropiate de edil, Realitatea TV a aflat că Gabriela Firea a avut o afecțiune gastro-intestinală acută, fiind nevoie de operație, scrie realitatea.net

Primarul Capitalei a suferit o operație laparoscopică ce a avut nevoie de încă o săptămână de tratament. Aceleași surse au precizat pentru Realitatea TV că starea de sănătate a primarului Gabriela Firea este acum bună.

"Unele incercari care apar in calea vietii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depasite de unul singur. Dumnezeu ne ajuta sa fim inconjurati de oameni care sa ne ridice. Multumesc celor care mi-au fost alaturi in problema de sanatate pe care am avut-o, in toata aceasta perioada. Multumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino si Colentina. Am stiut ca sunteti la fel de buni ca orice centru medical european si nu am gresit avand incredere in Dumneavoastra.


Multumesc familiei mele si prietenilor mei dragi care m-au inconjurat cu atata dragoste care, impreuna cu interventiile si tratamentele, m-au pus pe picioare.

In imagine, sunt alaturi de conf. dr. Iulian Brezean. Dumnezeu sa-i aiba in paza pe toti cei care salveaza vieti", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.405 secunde