Gafe şi momente amuzante la audierile din Parlament. Monica Anisie l-a confundat pe George Simion cu Eugen Simion

248
Gafe şi momente amuzante la audierile din Parlament. Monica Anisie l-a confundat pe George Simion cu Eugen Simion - gafe-1637767455.jpg

Articole de la același autor

Au fost şi momente amuzante sau chiar gafe la audierile miniştrilor. De exemplu, liderul AUR, George Simion a fost prezentat din greşeală Eugen Simion de către Monica Anisie. Iar Cătălin Predoiu le-a explicat parlamentarilor că Ministrul Justiţiei trebuie să acţioneze "cu delicatețea unui chirurg", dar și "cu mult umor".


Miniştrii propuşi să facă parte din Guvernul Nicolae Ciucă au fost audiaţi, miercuri, în comisiile parlamentare de specialitate.

Potrivit Antena3.ro au fost momente amuzante la audierile miniştrilor din Parlament.

Numele lui Adrian Câciu a fost prezentat greşit de președintele comisiilor reunite, Bogdan Huțucă (PNL).

În loc de Câciu i-a spus Cîţu, însă a fost corectat imediat de către colegi.

"Suntem în cvorum. Avem pe ordinea de zi un singur punct: obținerea unui aviz în urma audierii privind candidatura domnului Adrian Cîțu... Câciu, la funcția de ministru al Finanțelor", a spus preşedintele comisiei, care a spus că a făcut această încurcătură, "din obişnuinţă".

Adrian Câciu a primit aviz pozitiv (34 de voturi pentru, 7 împotrivă, 1 abținere).

O altă gafă a fost făcută de Monica Anisie, care l-a confundat pe liderul AUR, George Simion, cu academicianul Eugen Simion.

De asemenea, Cătălin Predoiu a afirmat, că ministrul Justiției trebuie să acționeze "cu delicatețea unui chirurg", dar și "cu mult umor".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5069 secunde