Gelil Eserghep: "România este țara în care strămoșii noștri s-au stabilit"

861
3
Gelil Eserghep:

Articole de la același autor

"1 Decembrie este prilej de sărbătoare pentru întreaga suflare românească. Este Ziua Națională a României, este ziua în care, indiferent de etnie și de convingere religioasă, întregul popor român își cinstește țara și se înclină în fața memoriei celor care au făcut posibilă, prin lupta și devotamentul lor, Marea Unire de la Alba Iulia.  Și pentru noi, tătarii din România, este o zi specială! Este ziua în care conștientizăm o dată în plus ce norocoși suntem că strămoșii noștri au rămas pe aceste meleaguri și este ziua în care, an de an, mulțumim public pentru toate cele ce ni se cuvin, în mod special pentru prețioasa libertate identitară și religioasă! România este țara în care strămoșii noștri s-au stabilit, este țara în care noi ne-am născut, trăim și ne ducem mai departe tradițiile, limba, cultura, dar mai presus de toate, să nu uităm că România este țara în care noi, tătarii, nu suntem nici asupriți, nici asimilați!
La ceas aniversar, transmitem și noi, la unison cu întreaga suflare românească: La mulți, România! La mulți ani, Români!", a transmis Gelil ESERGHEP, președintele UDTTMR.


Comentează știrea

ruslan
30 noiembrie 2015
Castiga bani pe internet

Castiga bani pe internet! Cel mai avansat curs care te invata online si GRATUIT cum sa castigi bani! Castiga bani pe internet si bucura-te de o viata prospera! Cursul dureaza cateva zile si este foarte clar si simplu de inteles. Castiga bani pe internet! Cand vrei cu seriozitate cursul, cere informatii la adresa de email: [email protected]

Mishu
1 decembrie 2015
Cine-i asta ?!?

De ce crede acest individ ca aveam nevoie de urarile lui...?!? Pe asta o intelegi: Hai sictir , mai neica nimeni !!!

gherghe
16 decembrie 2015
bou

da'tu cine esti?Ba....tu n-ai nevoie de nimic decat altul sa mearga la razboi in locul tau,la placinte gramada dar la razboi inapoi.Soiul tau este sa se mare numai in vorbe,sa se planga si,bineinteles sa cerseasca.

Răspuns la: Cine-i asta ?!?
Adăugat de : Mishu, 1 decembrie 2015
De ce crede acest individ ca aveam nevoie de urarile lui...?!? Pe asta o intelegi: Hai sictir , mai neica nimeni !!!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : CUPA "1 DECEMBRIE" la ȘAH, azi
Pagina a fost generata in 2.246 secunde