George Dragomir asigură năvodărenii că vor avea căldură și apă caldă la iarnă

248

Articole recomandate

Candidații PNL la Camera Deputaților și Senat în Colegiul nr.1, deputatul George Dragomir și senatorul Puiu Hașotti s-au deplasat marți la Năvodari unde, alături de consilierii locali PNL, au stat de vorbă cu cetățenii și și-au oferit sprijinul în rezolvarea problemelor cu care se confruntă.
Locuitorii s-au declarat nemulțumiți în special de salubrizare, de alimentarea cu apă caldă și căldură, de numărul mare al câinilor vagabonzi, de inexistența unui spital local, de lipsa iluminatului public, dar și de lipsa unor locuri de muncă stabile și bine plătite.
În privința alimentării cu apă caldă și căldură, Dragomir a afirmat că a purtat discuții cu președintele Consiliului de Administrație al CET Midia, Tudorel Dumitrașcu, care l-a asigurat că, în această iarnă, locuitorii orașului Năvodari nu vor avea probleme cu asigurarea agentului termic.
Următorul popas al celor doi candidați liberali pentru Camera Deputaților și Senat a fost în comuna Cogealac, unde au purtat discuții cu locuitorii și le-au prezentat acestora soluțiile privind rezolvarea problemei alimentării cu apă, a sistemului de canalizare, a pietruirii și asfaltării străzilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8596 secunde