George Simion spune că PSD are vină mare în scandalul caselor de marcat

311
George Simion spune că PSD are vină mare în scandalul caselor de marcat - aur-case-marcat-1678274426.jpg

Articole de la același autor

Președintele AUR, George Simion, a făcut un apel pentru menținerea în magazinele alimentare și a caselor de marcat cu operatori umani pentru a veni în sprijinul cumpărătorilor care nu au competențe digitale.

„AUR este în favoarea progresului, tehnologiei pentru progres social, dar asta nu trebuie să ne ducă la forme de control social, să lase în urmă cetăţenii care nu au competenţe digitale. Am luat atitudine împotriva unui retailer care renunţa de tot la casieri, pentru că nu îi putem lăsa în urmă, marginalizaţi, pe cei care nu ştiu să folosească casele electronice. Cerem PSD, care a luat atitudine împotriva utilizării caselor de marcat fără casier, să aplice legislaţia existentă, prin toate ministerele şi instituţiile pe care le conduce”, a spus George Simion într-o declaraţie de presă, la Parlament.

El şi-a exprimat nemulţumirea că marii retaileri alimentari externalizează mare parte din profit şi îl duc în alte ţări şi a solicitat impunerea unei cote de 50% produse româneşti pe rafturile magazinelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6449 secunde