Marcel Boloş, întâlnire cu comisarul european pentru egalitate

114
Marcel Boloş, întâlnire cu comisarul european pentru egalitate - bolos-intalnire-1678274481.jpeg

Articole de la același autor

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a avut o întrevedere cu comisarul european pentru egalitate, Helena Dalli, pe tema proiectelor de investiţii ce au ca obiect să dezvolte incluziunea, egalitatea şi participarea minorităţii rome, anunță news.ro.

„În cadrul întâlnirii, a fost subliniată importanţa Punctului Naţional de Contact pentru Romi, pentru că joacă un rol semnificativ în respectarea condiţiei orizontale de abilitare privind implementarea şi aplicarea Convenţiei ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilităţi”, a transmis, MIPE, într-un comunicat de presă.

Ministrul Marcel Boloş a precizat că sunt implementate două proiecte cofinanţate de Comisia Europeană, unul fiind o platformă de bune practici pentru romi, dezvoltată ca instrument pentru a promova exemple de bune practici care pot fi replicate.

„Prin acest proiect, se va pune la dispoziţie un instrument unic la nivel European, o hartă interactivă a comunităţilor marginalizate de romi. Viziunea noastră strategică este să punem beneficiarul aflat în situaţie de vulnerabilitate, în calitatea sa de cetăţean, în centrul preocupărilor autorităţilor responsabile la nivel local”, a transmis ministrul Marcel 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1433 secunde