George Vișan, de la PSD, lobby despre potențialul economic al regiunii Mării Negre

168
George Vișan, de la PSD, lobby despre potențialul economic al regiunii Mării Negre - psdvisangeorge-1512581231.jpg

Articole de la același autor

Deputatul PSD, George Vișan, a participat, în perioada 28-30 noiembrie 2017, la Kiev, la cea de-a 50-a Adunare Generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN).

Sesiunea plenară, care a avut în atenție tema de dezbatere "Dezvoltarea cooperării economice în contextul crizei de securitate în regiunea Mării Negre", a fost deschisă de Andriy Prrubiy, președintele în exercițiu al APCEMN și președintele Radei Supreme a Ucrainei.

"Am venit aici pentru a discuta despre potențialul economic al regiunii Mării Negre. Considerăm că este nevoie de soluții pașnice și negocieri intense în privința tuturor conflictelor din această zonă deoarece acestea afectează grav atractivitatea pentru investitori și încrederea pe termen mediu și lung a mediului de afaceri de a se angaja în proiecte economice majore în regiune", a spus George Vișan.

La reuniune au fost prezente delegațiile naționale din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Moldova, România, Serbia, Turcia și Ucraina.

Din delegația Parlamentului României la APCEMN au făcut parte deputații Roberta Alma Anastase, Constantin Cătălin Zamfira, George Vișan, Virgil Daniel Popescu și Istvan János Antal, membri ai Adunării. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6146 secunde