Gheorghe Dragomir a predat ștafeta PNL Constanța. Bogdan Huțucă promite o opoziție constructivă

1282
2

Articole de la același autor

Președintele PNL Constanța, fostul deputat Gheorghe Dragomir, este începând de ieri, un simplu membru de partid, după ce a condus filiala de la malul mării timp de 12 ani. El a predat ștafeta actualului deputat Bogdan Huțucă. Acesta a câștigat funcția de președinte cu 580 de voturi, în timp ce contracandidata sa, consilierul local Mihaela Andrei, a reușit să obțină doar 41 de voturi. Totodată, din cele 629 de voturi valabil exprimate, opt au fost anulate. 


Sala Mare a Casei de Cultură a fost, ieri, neîncăpătoare pentru liberalii care au venit să-și aleagă noua conducere ce le va călăuzi pașii politici în următorii patru ani. Alături de liberalii de la malul mării au fost prezenți și prim-vicepreședintele Biroului Politic Național al PNL, Teodor Atanasiu și secretarul general al BPN, Cristian Bușoi. 


Prezent la eveniment, Gheorghe Dragomir a spus că a venit timpul să se retragă din funcția politică și că se va dedica "programului de familie", însă a menționat că, deși a decis să nu mai candideze pentru nicio funcție în cadrul partidului, va rămâne alături de colegii săi liberali și îi va ajuta cu sfatul sau experiența sa oricând va fi nevoie. În acest fel, el a ținut să-i taxeze pe unii dintre colegii lui care, după ce n-au mai avut funcții în partid, au uitat cine i-a ajutat să le ocupe, iar în momentele grele pentru formațiunea politică au dat bir cu fugiții. 


Totodată, în discursul său, Gheorghe Dragomir a recunoscut că, pe timpul mandatului său, au existat colegi care au avut blaturi cu PSD, însă a menționat că acestea s-au întâmplat fără acordul lui sau al conducerii filialei. După ce le-a vorbit liberalilor prezenți, Dragomir nu a rămas la prezidiu, ci a ales să ocupe un loc în sală, nu înainte de a menționa că acesta a fost ultimul său discurs. 


Ulterior, au urmat discursurile celor de la București, dar și ale celor doi candidați pentru funcția de președinte al PNL Constanța, Mihaela Andrei și Bogdan Huțucă. 


"Am decis să candidez pentru această funcție, deoarece nu mi s-a părut corect ca ștafeta să fie predată, ci câștigată. Am văzut o fuziune prin supunere, PNL a înghițit fostul PDL. Candidez pentru că țin la membrii partidului. Faceți să conteze votul dum-neavostră", a spus Mihaela Andrei, care a menționat că este în politică din 2003. 


La rândul său, Bogdan Huțucă a amintit că este în PNL din 1992. El a profitat de faptul că în sală se aflau liberali din tot județul și a mulțumit tuturor celor care au alergat pentru ca el să obțină voturi și să ajungă deputat, funcție care a spus că-l onorează. 


"Mi-aș fi dorit ca echipa de parlamentari liberali constănțeni să fie una mult mai numeroasă. Din păcate, grupul parlamentar de liberali este unul restrâns, sub nivelul la care am mizat la alegerile electorale, iar PNL nu guvernează. Totuși, am convingerea că, odată cu finalizarea acestor alegeri, vom reuși să facem opoziție mult mai con-structivă, mult mai eficientă și mult mai co-erentă. Sunt astăzi în fața dumneavoastră din două motive. În primul rând, din nefericire domnul președinte George Dragomir nu mai candidează. Iar pe de altă parte, sunt aici datorită faptului că o parte din mine, formal și informal, anumite persoane consideră că aș fi persoana potrivită pentru această funcție, pentru a coordona activitatea organizației", a precizat, în discursul premergător votului, Bogdan Huțucă. 


În altă ordine de idei, noul președinte al PNL Constanța, Bogdan Huțucă, va avea alături de el o echipă nouă, asupra căreia vom reveni în ediția de mâine. 


Comentează știrea

MIHAI
28 aprilie 2017
HABEMUS PAPAM

Si de data asta trebuie sa lucram cu materialul clientului . In primul rand ne surprinde saracia de idei , lipsa de cultura pollitica si de oratorie care sa convinga a celor cara au cuvantat pe stadionul Casei de Cultura unde a avut loc schimbul de stafeta intre cei doi , unul neputincios sa mai alerge , altul gata de intentii care urmeaza sa fie transformate in fapte . Incepem cu afirmatia alesului , ca nu e vorba de o stafeta predata ci castigata . Cum castigata , din moment ce n-a avut contracandidati , juna Mihaela fiind pusa pe lista candidatilor doar de forma ? A, daca pe lista erau trecuti adevaratii liberali ca de ex . Tararache . Gheorghe sau Chitcanu , atunci se putea spune ca e vorba de concurenta , de competitie . Dragomir recunoaste ca au existat " blaturi " cu PSD . Spune abia acum ce stim noi de ani de zile . Daca comlicitatea cu PSD in toate problemele locale si culminand cu participarea liberalilor la USL se cheama blat , inseamna ca Dragomir ne minte fara jena . Sa dmitem ca e vorba de niste mici complicitati sau blaturi la care el n-a participat . Desi le stia , Dragomir si Hasotti nu le-au condamnat , nu le-au sanctionat , facandu-se ca nu le vad , fiind deci complici . Noi nu ne miram , astfel de fenomene fiind caracteristica principal a politicianismului romanesc . Mandru de realizarile sale si de calitatea discursului , Dragomir a coborat de la inalta tribuna si a ocupat loc in sala , probabil in fotoliul de onoare rezervat anume , dat fiind ca sala era arhiplina si nu mai erau locuri libere . Dragomir putea face singurul sau gest de onoare din viata lui , parasind sala . In cuvantul sau , noul ales a multumit celor care au " alergat " pentru ca el sa ajunga deputat si presedinte . Aceste expresii ne fac sa credem ca e vorba de activitatile unui club sportiv in care toti alearga pentru a obtine premiul cel mare . De retinut expresia " fuziune prin supunere " si ca stiuca penelista a inghitit plevusca pedelista . Asta suna ca o amenintare sau avertisment si nu ne-ar mira sa vedem in curand marea ruptura din Marele PNL care ne aduce aminte de cel mai mare pitic din lume . Cat despre intentia de a face opozitie eficienta , constructiva si coerenta . sunt doar vorbe goale . PNL Constanta , la fel ca PNL la nivel national nu are capacitatea si liderii capabili de asa ceva . PSD a ajus la putere tocmai datorita faptului ca PNL nu a fost nu este si nu va fi capabil de astfel de actiuni .

Fost simpatizant
28 aprilie 2017
Liberal

Domnul Gheorghe Dragomir...(ptiu,ptiu,uciga-l toaca !)...are mult tupeu.El ne spune ca au existat colegi care au facut blat cu pesedeii.Dar nu-si aduce aminte ca tocmai el este cel care l-a pupat pe Mazare..(ptiu..ptiu !)...pe botic si pe portofel in toti acesti ani .Din cuvantarea domnului Bogdan Huțucă aflam ca la Consanta au avut loc alegeri "cu finalizare".Pentru mine este prea tarziu.Nu ma mai pacaliti,in veci.Nu ma intereseaza nici "masajul" vostru erotic.Adio liberalior ! Am imbatranit asteptandu-va sa faceti opozitie in Constanta.Mi-a crescut barba. Daca domnul Dragomir...(ptiu,ptiu !)...a spus ca se va ocupa mai mult de treburile casnice ma gandesc sa-i facem cadou o pereche de andrele.E bine sa impleteasca mileuri pana la adanci batranete.Ca la altceva nu a fost si nu este bun.Daca nu stie sa impleteasca mileuri poate invata sa impleteasca cosuri din papura sau stie sa joace sotron in parc.M-ati dezgustat liberalilor.Va fi greu sa reparati ce ati distrus in 17 de ani.PSD-ul a castigat pentru ca voi sunteti prosti,flamanzi si lacomi.Hai sictir !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4094 secunde