Concurs Gheorghe Slabu, ales vicepreședinte la nivel central în Partidul Poporului

692
4

Articole de la același autor

În cadrul primului Congres al Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) care a avut loc, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, președintele Organizației Județene Constanța a acestei formațiuni politice, Gheorghe Slabu, a fost ales vicepreședinte la nivel central.
Funcția i-a revenit deoarece organizația de la Constanța este foarte bine văzută la nivel central. De altfel, numai în câteva luni de când partidul a intrat în linie dreaptă, organizația constănțeană a reușit să adune din județul Constanța peste 13.000 de membri.
"Aceasta nu va fi singura funcție pe care o vom avea la nivel central. În scurt timp, se vor organiza și departamentele centrale ale partidului și am solicitat anumite funcții și pe acest palier. Este posibil să primim două funcții și aici", a declarat prim-vicepreședintele Organizației Județene a PP-DD, Ion Radu.
Primul Congres al PP-DD a avut loc, sâmbătă, la Palatul Parlamentului și au fost prezenți toți liderii filialelor din țară. În cadrul întâlnirii, Dan Diaconescu a anunțat că partidul are deja un milion de membri iar numărul acestora este în continuă creștere.
"Deși suntem singuri, suntem din ce în ce mai mulți. Suntem singura forță politică din România care a reușit să înregistreze un milion de membri", a spus Diaconescu.
Printre altele, Dan Diaconescu a mai afirmat că el va fi Vlad Țepeș varianta 2012.
"În 1989 aveam 23 de ani și aveam un vis, să-mi cumpăr un televizor, apoi am visat, uitându-mă la acel televizor, să-mi fac propria televiziune", a continuat el.
În ceea ce privește viitoarele alegeri, Diaconescu a spus că este optimist: "Nu cred că vom obține mai puțin de 51% din voturi".

Comentează știrea

Nemultumitu
23 ianuarie 2012
Vrajitorul multumit

"Multumita vrajitoarei trimisa de OTV,National Arena a scapat de blestemul adus de Sorin Oprescu " "Dati SMS la 13..: Vor scapa romanii si de celelalte blesteme aduse de Oprescu ? " Raspuns de la Nemultumitu:Da,vor scapa romanii de blesteme in ziua cand vor invata sa aleaga si cand vor da de pamant cu actuala clasa politica inclusiv cu PPDD si Dan Diaconescu.

luka
23 ianuarie 2012
visezi bine!!

pe la ce varsta ai visat iahtul si avionul?te admir cat ai muncit sa ti le cumperi pe toate astea!!eu am muncit pe branci si nu am putut sa ajung la jumatate!?sa vezi ce vise ai sa ai cand vei ajunge 'presedintele'Romaniei!!!!

isleam
23 ianuarie 2012
gh slabu

PAI PE BISNITARUL ASTA L-ATI ALES CARE ISI FACEA VEACUL PE LA DELICIA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU CU ALTII DE TEAPA LUI?!ADICA TOT BISNITARI!VAI DE CAPUL VOSTRU DAR MAI ALES DE AL NOSTRU!!

Dan
23 ianuarie 2012
Asta ne mai trebuia...

Daca si acset Slabu va ajunge in Parlament , atunci intr-adevar romanii isi merita soarta , si nu mai e nimic de facut cu tara asta...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4235 secunde