PP-DD Constanța se reunește pentru a-și trasa obiectivele pe 2013

"Gheorghe Slabu ar putea fi propunerea noastră pentru alegerile europarlamentare"

1066
Membrii Biroului Permanent Județean ai Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) Constanța se întâlnesc, în această seară, de la ora 17.00, pentru a stabili prioritățile pe care le au în acest an. 


"În cadrul primei întâlniri din acest an, intenționăm să facem o scurtă analiză a rezultatelor obținute în anul care tocmai s-a încheiat și să stabilim agenda de lucru pentru 2013. De asemenea, se va discuta despre alegerile care ar trebui să aibă loc la Organizația Municipală Constanța. În acest caz, așteptăm avizul de la București pentru a se stabili cu exactitate data când vor avea loc alegerile respective", a declarat secretarul executiv al PP-DD Constanța, consilierul județean Ion Radu.

El a mai precizat că, unul din obiectivele vizate are legătură cu viitoarele alegeri europarlamentare.

"Ținând cont de rezultatele foarte bune pe care organizația de la Constanța le-a obținut la alegerile parlamentare, avem în vedere propulsarea unui candidat pentru viitoarele alegeri europarlamentare. Cel mai probabil, ar putea fi vorba despre președintele Organizației Județene a PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu. La Constanța, s-a demonstrat că atunci când există o echipă unită care dorește să muncească, rezultatele pozitive nu întârzie să apară", a spus Ion Radu.

Menționăm că, din analiza făcută în cadrul PP-DD, organizația de la Constanța a obținut locul 2 la Senat la nivel național, și locul trei la Camera Deputaților, ceea ce, potrivit voturilor obținute situează PP-DD Constanța pe locul doi, după organizația de la Gorj.

Totodată, organizația de la malul mării a înregistrat și un rezultat foarte bun în privința senatorilor aleși, deoarece Marian Vasiliev a fost desemnat senatorul partidului, el clasându-se pe primul loc în ceea ce privește numărul voturilor adunate, respectiv, 14.805 voturi.

Reamintim că, la nivelul județului Constanța, PP-DD a obținut un procent de 17,57% la Senat și 16,37% la Camera Deputaților.

În aceste condiții, PP-DD Constanța a primit la redistribuire două mandate de deputați prin Andrei Răzvan Condurățeanu și Mihai Tararache și un mandat de senator prin Marian Vasiliev.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7628 secunde