Gheorghe Slabu: "PP-DD pune accent pe educație și cercetare"

282
1
Gheorghe Slabu:
Gheorghe Slabu, președintele Organizației Județene Constanța a Partidului Poporului Dan Diaconescu și candidat la alegerile parlamentare pentru un mandat în Colegiul 9 la Camera Deputaților, și-a continuat seria întâlnirilor cu electoratul. 

Indiferent de locația aleasă, în piețe publice sau în sălile de conferințe, Gheorghe Slabu le explică locuitorilor Constanței prioritățile pe care partidul său le va avea în eventualitatea intrării la guvernare. Printre acestea, candidatul PP-DD amintește și despre recompensele acordate elitei societății românești. 

"Partidul Poporului Dan Diaconescu va acorda o atenție deosebită educației, activității de cercetare, activității intelectuale și campionilor sportivi. De aceea, pe lista celor 100 de puncte ale PP-DD, se află acordarea de rente viagere pentru cei mai buni cercetători, pentru scriitorii premiați ai României și pentru sportivii medaliați la Campionatele Mondiale și Jocurile Olimpice", a explicat candidatul PP-DD pe Colegiul 9 la Camera Deputaților, Gheorghe Slabu.

Comentează știrea

Ion V.Ion
28 noiembrie 2012
Partidul Vidanja

Intr-un comunicat al Aliantei pentru o Romanie Curata,PP-DD are cei mai multi candidati traseisi ai sistemului(44,4 %).Nu stim cati oportunisti sau puscariabili sunt in partid dar pe buna dreptate se poate spune ca acest partid a facut curatenie in haznaua partidelor romanesti.Partidul asta este un fel "Recycle Bin" al politicii noastre.Drumul cel mai scurt intre televiziunea hazna si partidul vidanja este pavat cu "educatie si cercetare". Si totusi,cine este acest Gheorhe Slabu ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6575 secunde