Maria Stavrositu, susținută de importanți membri din PDL

918
22
Maria Stavrositu, susținută de importanți membri din PDL - mariastavrositu22-1354042456.jpg
Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu susține că va vota la alegerile parlamentare cu Maria Stavrositu, candidat în Colegiul uninominal 4 Senat din județul Constanța. 

El a declarat pentru www.e-reporter.ro că, pe lângă votul său, Maria Stavrositu va beneficia și de cel al părinților lui Sebastian Bodu și al prietenilor pe care acesta îi are în Colegiul uninominal 4.

Deputatul Maria Stavrositu candidează pentru un nou mandat, de această dată, de senator, din partea PP-DD, după ce PDL nu i-a mai aprobat o nouă candidatură.

Profesor de matematică, Maria Stavrositu a devenit deputat în anul 2008 din partea PDL. În timpul mandatului său, a ținut aproximativ 2.000 de audiențe la cabinetul parlamentar din Constanța și a atras de la bugetul de stat investiții importante pentru unitățile de învățământ din Constanța, dar și pentru bisericile din Colegiul 10. Totodată, în legislatura 2008-2012, în calitate de deputat, Maria Stavrositu a fost inițiator și semnatar a 28 de propuneri legislative care tratează subiecte de interes major.

Deși i se promisese susținere din partea partidului pe care îl reprezenta pentru a candida la un nou mandat, cu o lună înainte de campania electorală, Maria Stavrositu a primit o grea lovitură de la cei în care a crezut.

Mai exact, în urma unor dispute interne, Maria Stavrositu nu a mai obținut girul colegilor pentru a candida la un nou mandat. Chiar și așa, ea nu s-a dat bătută și, deoarece o candidatură independentă este foarte greu de obținut din cauza legii electorale destul de "pretențioase", Maria Stavrositu a acceptat propunerea PP-DD de a candida din partea lor.

Așa se face că, la alegerile din 9 decembrie, Maria Stavrositu candidează pentru un loc de senator în Colegiul 4 din Constanța.

Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Apropiat
28 noiembrie 2012
Minte cu nerusinare

Nu a atras niciun ban pt Constanta, si nici nu a facut audiente. Cand te duceai la sediul ei, nu o gaseai. Dar acum este campanie electorala, si nu poate sa le spuna oamenilor adevarul, pt ca s-ar putea sa ia 5 voturi. Oricum, dna Stavrositu, minciuna are picioare scurte.

PPDD
28 noiembrie 2012
Invitatie

Nu a invitat-o nimeni de la PPDD sa candideze. A tras sfori la Bucuresti cu machidonimea ei. In PPDD nu o suporta nimeni, iar dupa alegeri va pleca cu coada intre picioare, cum a plecat si din PDL

Constantean
28 noiembrie 2012
Bodu

Sebastian Bodu, sustinatorul Stavrositei, nu e nuliatea aia care la emisiunea lui Turcescu, nu a stiut sa scoata TVA-ul dintr-o factura, desi era numit de PDL seful ANAF-ului? Astia sunt sustinatorii machidoancei?

pesimistul
28 noiembrie 2012
atentie cu cine votam

Nu exista parlamentar sau candidat la Parlament sa nu aiba si unele lipsuri.Important este ca sa votam in asa fel incat USL sa nu aiba majoritatea.Sa tineti minte acest sfat.Altfel,multi vor regreta dupa regimul Boc.

Sorin
28 noiembrie 2012
Dau cu parerea

Nu o stiu bine pe Stavrositu,dar daca e profesoara buna,mai bine s-ar ocupa fix de meseria ei .Nu e deloc onorant sa te inhami la PPDD, mai ales pentru un om cu carte.Numai cand te gandesti ca partidul are numele sefului,deja poti sa-ti inchipui ca din start,cultul personalitatii e una din liniile directoare.

madalina
28 noiembrie 2012
constanta are constanteni?

e o persoana care a spus adevarul ds colegi si politicieni. adevarul deranjeaza, mai ales pe cei care s-au unit ca sa jefuiasca Constanta...si mai bine votez o constanteanca decat pe bucurestenii profitori ca Mitrea, Madalin Voicu sau oportunistul puscariabil de Banias.

titi
28 noiembrie 2012
mult succes

succes doamna! nu lasati hotii si minicinosii sa isi faca jocurile. aveti votul meu

tiberiu
28 noiembrie 2012
colegiul 4 senat

stavrositu singurul candidat care merita votat la senat colegiul 4. banias si chiru se iau la intrecere cine fura mai mult. este o rusine pentru constanta ca unul din cei doi sa ajunga in parlament. citit pe internet sa vedti cate nenorociri au facut cei doi. mergeti inaite doamna stavrositu!

diana
28 noiembrie 2012
un parinte

am cunoscut-o pe doamna la gradinita nr 20, unde am inscris-o pe fetita mea. ca urmare a eforturilor doamnei, gradinita a fost renovata si am scapat de focarele de infectie. eu si familia mea o sustinem pe doamna stavrositu.

Alis
28 noiembrie 2012
niste penibili!

Ceea ce sustine Bodu are temei! O persoana cu statutul dumnealui nu face declaratii gratuite, doar pentru a face un bine cuiva! Prin activitatea si implicarea sa dna. Stavrositu a castigat respectul, sprijinul si sustinerea multor colegi atat din Parlamentul Romaniei cat si din cel European, ba chiar si al celor din APCE, nimic nou! Dar ce pretentii poti sa ai de la persoane limitate, frustrate si cu un "bun simt"(singurul de altfel) pronuntat de lasitate, care dau comenturi wanna 'be denigrante la adresa dnei Stavrositu?! Sunt sigura ca sunt exact acele persoane cu o vasta "experienta" in a pierde, acele persoane lase si incapabile care lovesc in adversar doar poate asa mai pierde din simpatie! (de exemplu Chiru, Banias etc).Penibil baieti...penibil!

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3783 secunde