Maria Stavrositu a obținut sprijinul rezerviștilor și veteranilor constănțeni

397
6
Maria Stavrositu a obținut sprijinul rezerviștilor și veteranilor constănțeni - mariastavrositurezervisti-1354114152.jpg

În seara zilei de 27 octombrie, Maria Stavrositu, candidat independent susținut de PPDD pentru Colegiul senatorial 4, Constanta, s-a întîlnit cu militarii în rezervă și în retragere precum și cu veteranii de război, reprezentanți ai filialei constănțene a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere (ANCMRR).


La întâlnirea cu Maria Stavrositu au venit peste 100 de membrii ai acestei asociații. S-a trecut în revistă colaborarea pe care Maria Stavrositu, ca membru al Parlamentului, a avut-o în toți acești ani cu rezerviștii și veteranii constănțeni.
Rezerviștii și veteranii constănțeni au apreciat că activitatea de până acum a Mariei Stavrositu a fost onestă și a slujit intereselor comunității constănțene.


La rândul ei, Maria Stavrositu a afirmat, încă o dată, că îi privește pe membrii Asociației cu respect, că sunt o categorie foarte specială de oameni căci în fiecare dintre ei se întîlnește onoarea și disciplina cu o bogată experiență de viață.


"Societatea românească în general și comunitatea constănțeană în special au mare nevoie de acești oameni, de experineța lor, de spiritul lor. Ei sunt cei care știu ce înseamnă să aperi țara, ei sînt cei care știu ce înseamnă grija pentru siguranța românilor. Lucrez acum, împreună cu experții mei, la un proiect complex de lege privind înființarea centrelor comunitare de solidaritate. Este un proiect extrem de ambițios care țintește, în ultimă instanță, revigorarea spiritului de solidaritate și coeziune din cadrul micilor comunități care alcătuiesc orașele României. În aceste centre, oameni precum cei pe care i-am întâlnit astăzi sunt exact ceea ce trebuie", a declarat la finalul întrevederii Maria Stavrositu.


Mai multe detalii în ziarul Cuget Liber de mâine.


Comentează știrea

gigi
28 noiembrie 2012
eroare

mai, despre ce candidat independent cu carnet de partid in mana vorbiti voi?

Palamar Marian
28 noiembrie 2012
Sustinator

Ca sa poti transmite un mesaj unui public de peste 100 de persoane(facand parte dintr-o singura categorie) inseamna sa beneficiezi de un grad de simpatie foarte mare, asa cum este si cel de care se bucura Magda Stavrositu! Felicitari doamna viitor senator! Munca dumneavoastra din toti cei patru ani se reflecta mai ales prin acest fapt, prin aceasta atitudine calduroasa si deschisa fata de dvs., a oamenilor! Si eu va sustin!

da
28 noiembrie 2012
dada

Stavrositu are mare noroc. Oamenii de pe colegiul ala nu au cu cine vota! Cu CHIRRU? unealta lui mazare in PDL care a distrus PDL-ul? l-a umplut de interlopi? a furat de a stins? e un ratat de meserie? un analfabet grataragiu? Cu BANIAS - fostul presedinte de la PDL? Prietenul Elenei Udrea si al lui Blejnar? Implicat in cele mai mari hotii din tara asta?

titi
28 noiembrie 2012
singul candidat adevarat la senat 4

chiru si banias sunt varza. pe astia nu-i voteaza nimeni. stavrositu are culoar bun. este singurul candidat din acest colegiu care merita sa ajunga in parlament.

tanase
28 noiembrie 2012
succes

mult succes doamna! va rog sa fiti tare si sa nu va lasati intimidata de infractori. constantenii va sustin!

nicoleta
28 noiembrie 2012
bravo maria

am cunoscut-o pe doamna maria la scoala unde invata baiatul meu. am fost impresionata de energia ei. sper sa continue, chiar daca i se pun piedici. va puteti baza pe votul familiei mele.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3309 secunde