Ghiță: Am încredere în judecata colegilor mei

131
Ghiță: Am încredere în judecata colegilor mei - ghita-1458912105.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Sebastian Ghiță a declarat, astăzi, că le va cere colegilor din Parlament să nu încuviințeze cererea DNA de reținere și arestare a sa și că va aduce, marți, la Comisia juridică, dovezi prin care va dovedi că este nevinovat.

Întrebat dacă se așteaptă ca, miercuri, în plenul Camerei Deputaților, votul să fie favorabil cererii DNA, Ghiță a spus că își va ruga colegii să voteze împotrivă.

"Am încredere în judecata colegilor mei și îi voi ruga să nu încuviințeze această cerere. Chestiunea cu imunitatea parlamentarilor este falsă. Nu putem discuta despre faptul că un parlamentar nu poate fi cercetat anchetat sau trimis în instanță și judecătorii să decidă. Discutăm despre faptul că un parlamentar trimis aici de cetățenii României să asigure o majoritate poate fi oricând sau nu arestat, iar eu cred că în toate țările civilizate regula este ca parlamentarii să nu poată fi arestați decât după ce un dosar se judecă", a comentat deputatul, citat de Agerpres.

Sebastian Ghiță a precizat că, în ce privește dosarul care se află acum la Parlament, este "absolut nevinovat" și că pare "o veșnică încercare de a i se pune lucruri în cârcă".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5966 secunde