Concurs Gigi Chiru i-a ajutat pe țărani la treburile gospodăriei

348

Articole recomandate

Candidatul PD-L la Camera Deputaților pentru Colegiul 6, Gigi Chiru, îi ajută pe cetățenii din localitățile constănțene.
Democrat-liberalii conduși de el au fost, zilele trecute, alături de locuitorii din Topraisar, Biruința, Movilița și Potârnichea.
Pe lângă discuțiile purtate cu oamenii despre problemele personale și ale comunității, dar și despre soluțiile care pot fi aplicate pentru rezolvarea lor, Gigi Chiru a trecut efectiv la muncă ajutându-i în treburile gospodăriei.
"În timp ce unii au nevoie de recuzită pentru a mima un ajutor ce va fi dat, noi am trecut la lopată și chiar îi ajutăm", a spus Gigi Chiru.
Cea mai mare problemă a comunităților din Colegiul 6 Camera Deputaților este sărăcia, locuitorii reclamând atât lipsa fondurilor, cât și lipsa unei strategii care să modernizeze comunele și satele românești. Satele constănțene nu au infrastructură, rețelele de apă și canalizare, iluminat public, nici măcar drumuri pietruite.
Candidatul PD-L pentru Colegiul 6 deputați, Gigi Chiru, va continua seria întâlnirilor cu cetățenii, urmând ca problemele semnalate de oameni să fie transmise autorităților locale, județene și naționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6685 secunde