Gigi Chiru îi recomandă lui Mazăre să renunțe la fotoliul de primar

297
Președintele Organizației Județene a PDL Constanța i-a trimis, astăzi, primarului Radu Mazăre un memoriu privind situația Cazinoului. Printre altele, Chiru îi transmite lui Mazăre că are vicii de moralitate.

"De când sunteți primar, simbolurile municipiului Constanța s-au deteriorat continuu sau au fost complet distruse. Peninsula, altădată bijuteria Constantei, a ajuns un cartier de evitat, stațiunea Mamaia s-a transformat într-un cartier al Constanței, dezvoltat haotic atât urbanistic cât și arhitectural, Cazinoul a fost adus într-o stare fizică deplorabilă.

Un primar care nu se îngrijește cu prioritate de simbolurile urbei pe care o conduce și care, mai mult, participă la distrugerea lor, ar trebui să renunțe de bunăvoie la fotoliul de edil. Consider că vânzarea Cazinoului este unul dintre cele mai imorale gesturi pe care le-ați întreprins în ultimii ani, la concurență cu distrugerea sistematică a spațiilor verzi. Dacă doriți să vă terminați mandatul în rușine, este problema dumneavoastră, noi

nu vă giram pentru acțiuni iresponsabile realizate în numele comunității de care beneficiază speculanții imobiliari", îi spune Chiru lui Mazăre în memoriu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.824 secunde