Gorghiu: Investițiile străine au de suferit

76
1
Gorghiu: Investițiile străine au de suferit - gorghiu1429258108-1429260654.jpg

Articole de la același autor

Co-președintele PNL Alina Gorghiu afirmă că investițiile străine au de suferit nu pentru că oamenii protestează împotriva Guvernului, ci pentru că premierul nu ține cont de prioritățile din România. 


"Investițiile străine au de suferit nu pentru că ies oamenii în stradă împotriva Guvernului, ci pentru că Victor Ponta nu ține cont de prioritățile din România. Singura soluție pentru a limita pagubele în economia națională este relocarea lui Victor Ponta de la Palatul Victoria, în Opoziție", a scris Alina Gorghiu pe Facebook, în replică la declarațiile premierului privind protestul muncitorilor de la Uzina Dacia din Mioveni. 


Co-președintele PNL mai afirmă, în context, că PSD și Victor Ponta au scăzut investițiile pentru a obține "un excedent bugetar de tip ceaușist". 



Comentează știrea

costy
17 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6512 secunde