Guvernul alocă 200 de milioane de lei pentru susținerea agricultorilor

99
1
Guvernul alocă 200 de milioane de lei pentru susținerea agricultorilor - guvernulaloca-1428408566.jpg

Articole de la același autor

Guvernul a decis alocarea sumei de 200 de milioane de lei pentru sprijinirea agricultorilor, fonduri deblocate în acest sens, printr-un Memorandum, din bugetul de stat pentru 2015.

Potrivit unui comunicat de presă remis de reprezentanții Guvernului, fondurile sunt destinate acordării ajutoarelor naționale tranzitorii în sectorul vegetal pentru campania 2014 și în sectorul zootehnic pentru specia bovine. De asemenea, din aceste sume va fi plătit ajutorul de stat pentru motorina utilizată în agricultură în trimestrul IV 2014 și în trimestrul I 2015, ajutorul de minimis acordat exploatațiilor vegetale înregistrate în sistemul de agricultură ecologică, ajutorul de minimis pentru compensarea efectelor produse de condițiile hidro și meteorologice din perioada ianuarie-august 2014, în sectorul vegetal. 



Comentează știrea

Munca la domiciliu
26 aprilie 2015
Sintem tot mai multi

Daca ai nemulltumiri, poti declansa ACUM schimbarea, pentru ca viitorul tau sa fie altul."Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti"zice PAUL VALERY.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5859 secunde