Guvernul poate emite ordonanțe în vacanța parlamentară

124
1
Guvernul poate emite ordonanțe în vacanța parlamentară - camera13364828491368013175138251-1401785042.jpg

Articole de la același autor

Senatul a aprobat, marți, proiectul de lege pentru abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe în vacanța parlamentară, în domeniile Finanțe, Economie, Dezvoltare regională, Administrație, Apărare, Sănătate, Muncă, Agricultură, Mediu, Fonduri Europene, Justiție, Educație, Transporturi, Infrastructură.


Proiectul de lege, care a fost adoptat de plenul Senatului cu 59 de voturi "pentru", o abținere și 14 voturi "împotrivă", cuprinde zece domenii de abilitare și prevede ca ordonanțele care vor fi emise în iulie și august să fie transmise spre aprobare Parlamentului până la începerea celei de a doua sesiuni parlamentare.


Potrivit Mediafax, comisia juridică a adoptat un raport de admitere cu amendamente la proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe.


Prin proiectul de lege, pe perioada vacanței parlamentare, Guvernul își propune să emită ordonanțe în următoarele domenii: Finanțe Publice și Economie, Dezvoltare regională și Administrație Publică, Apărare Națională și Afaceri Interne, Sănătate, muncă și protecție socială, Agricultură și mediu, Fonduri Europene, Justiție, Educație și Cercetare și Transporturi și Infrastructură.


Proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare și urmează să fie adoptat de Camera Deputaților, în calitate de for decizional.



Comentează știrea

Learn Even more Here
4 iunie 2014
Learn Even more Here

e-liquid calculator Stiri Politică : Guvernul poate emite ordonanțe în vacanța parlamentară | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Learn Even more Here http://homesofcocoabeach.com/best-e-liquid/how-can-ecigs-help-you-quit-smoking.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.685 secunde