Guvernul vrea să interzică exportul de lemn

121
Guvernul vrea să interzică exportul de lemn - 16-1431514206.jpg
Guvernul intenționează să interzică, pe o perioadă limitată, exporturile de orice fel de masă lemnoasă, procedura fiind deja pregătită printr-un proiect de ordonanță de urgență care a fost însă blocat în discuții la Ministerul Justiției, a anunțat premierul Victor Ponta.


El a cerut reprezentanților Ministerului Justiției, în ședința de azi a Guvernului, să găsească o soluție juridică până săptămâna viitoare, avertizându-i că, în caz contrat, își pot găsi de lucru "în altă parte".


"Am întârziat ședința de guvern deoarece am solicitat de aseară doamnei ministru Gavrilescu și sigur cu Departamentul pentru Relații Europene și cu Justiția să adoptăm o OUG prin care să interzicem pe un termen limitat exportul de orice fel de masă lemnoasă neprelucrată. Din păcate, înțeleg că Justiția încă nu ați găsit soluția. (..) La dvs s-a blocat. Vreau să vă rog până săptămâna viitoare să găsiți o soluție sau vă găsiți toți de la Justiție ceva de lucru, pentru că înțeleg că trebuie să respectăm toate obligațiile noastre, dar toate obligațiile pe care le avem pe plan european nu sunt împotriva intereselor României . Și dvs trebuie să respectați interesele României", a spus Ponta la începutul ședinței Guvernului, scrie Agerpres.











Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Guvern: Ajutoare pentru agricultori
Pagina a fost generata in 0.2692 secunde