Hașotti susține reducerea numărului de vicepreședinți ai PNL

252
Decizia Comisiei pentru modificarea statutului PNL, de a propune desființarea a zece funcții de vicepreședinte din cele 15 existente în acest moment, a stârnit valuri în rândul liberalilor, iscând curente de opinie diferite între mai mulți lideri ai partidului.
Vicepreședintele PNL, senatorul Puiu Hașotti, a declarat că Biroul Politic Central, întrunit ieri, a dezbătut formula potrivită pentru structura vicepreședinților. El a mai spus că nu s-a stabilit exact care va rămâne numărul lor. "Au fost diferite intervenții, opinii. Fiecare și-a exprimat dorința și nu s-a votat nimic. Am discutat principiile partidului legate de structura sa. Unii colegi vor să existe cinci, alții șapte, zece sau 15 vicepreședinți. Unii vor să fie 25", a mărturisit el. Hașotti susține formula "cu șapte-opt vicepreședinți, până la 10, fără ca ei să fie aleși pe domenii, zone sau regiuni".
Potrivit senatorului, Comisia pentru modificarea statutului PNL va decide duminică numărul funcțiilor de vicepreședinte. Săptămâna aceasta, fiecare organizație județeană va trebui să se pronunțe în legătură cu acest subiect și va transmite Comisiei decizia finală. El a mai spus că propunerile vor fi discutate și în Delegația Permanentă care va avea loc sâmbătă, începând cu ora 11.00, la un hotel din stațiunea Mamaia.
Referindu-se la posibilitatea înființării funcției de președinte executiv, senatorul constănțean a precizat că majoritatea nu agreează această variantă. "Au fost doi din 30 de membri ai Biroului care au militat pentru această funcție însă, vă spun, că ea nu se va înființa", a încheiat ferm el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5225 secunde