Idealul lui Banias: "În vară să ne anunțăm candidații la Primăria și Consiliul Județean Constanța"

4181
Democrat liberalii constănțeni s-au reunit, vineri după amiază, într-o ședință pe care liderul interimar al PDL Constanța, Mircea Banias, a numit-o "informală", context în care s-a discutat despre eventuala amânare a alegerilor interne. Ulterior ședinței, la care menționăm că au participat doar democrat liberalii care îl susțin pe senatorul Mircea Banias pentru un nou mandat la conducerea Organizației Județene, acesta din urmă a declarat că, deși calendarul alegerilor este incert, ele vor continua, în județul Constanța, la nivelul organizațiilor secțiilor de votare. Astfel, se pare că din cele 507 OSV-uri din județ, până la acest moment au avut loc alegeri în aproximativ 50 de astfel de structuri. De asemenea, în paralel cu alegerile din OSV-uri, vor avea loc și recensământul din PDL, dar și înscrierea de noi membri.
Despre absența multora dintre membrii Biroului Permanent Județean la ședința de vineri, fie ea și informală, Banias a declarat: "Unii sunt motivați, unii sunt nemotivați (n.r. - absenți). Unii au sunat și au spus că nu pot să vină, alții n-au venit pur și simplu. Dar toată lumea mai lipsește de-a lungul timpului". Președintele PDL Constanța a adăugat și că, potrivit statutului, membrilor BPJ le e permis să absenteze la trei ședințe ale forului de conducere.
Cât despre lansarea candidaților PDL în cursa pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța, Banias a precizat: "Ideal ar fi ca în această vară să anunțăm candidații", explicând și că nu e deloc dezirabilă repetarea situ-ației de la alegerile locale din 2008, atunci când partidul și-a desemnat candidați pe ultima sută de metri.
Ceva mai rezervat, prim vicepreședintele PDL, Adrian Manole, candidat la funcția de președinte al Organizației Municipale, a declarat că, "în cel mai rău caz", partidul își va anunța candidații la începutul anului viitor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3071 secunde