Primarul Valentin Vrabie:

"Îl rog pe Nicușor Constantinescu să mă dea afară din partid"

2028
12

Cel mai mic procent al prezenței la vot, respectiv 2,1%, s-a înregistrat în comuna Peștera, unde primar este Valentin Vrabie (PSD).

Oamenii din localitate, care, în urmă cu trei ani, la alegerile locale din 2008, au ieșit la urne și au votat în proporție de 90%, duminică, i-au dat o palmă grea inițiatorului referendumului, Nicușor Constantinescu, și, implicit, PSD.
Mai exact, până la ora 15.00 a zilei de duminică, din 1.475 de cetățeni cu drept de vot, la urne se prezentaseră doar 3 (trei) persoane și acelea pe liste suplimentare, deoarece nu erau din localitate. Ulterior, la închiderea urnelor, procentul a ajuns de-abia la 2,1%.
Prin absenteismul dovedit, locuitorii au demonstrat că sunt alături de primarul lor, de omul Valentin Vrabie și nu de partidul din care acesta face parte. Mai
exact, oamenii l-au taxat pe Nicușor Constantinescu, care i-a întors spatele edilului din Peștera și locuitorilor pe care îi reprezintă.
"Vreau să-i transmit lui Nicușor Constantinescu că în viață nu este cu supărare, este cu rândul! Oamenii nu au ieșit la vot și, probabil, este supărat. Îl rog să mă excludă din partid că n-a fost îndeplinită directiva. Locuitorii din Peștera au coloană vertebrală. La noi în comună este o comunitate unită, iar cetățenii care n-au ieșit la vot au demonstrat că PSD nu înseamnă nimic fără primarul Vrabie", a declarat edilul, pentru "Cuget Liber".
Vrabie a mai adăugat că PSD ar fi trebuit să mai prelungească referendumul încă un an de zile și nu doar cu o oră și, poate, atunci ar fi ieșit și oamenii din Peștera la urne.

În urmă cu o săptămână, întreaga organizație a PSD Peștera și-a dat demisia din partid, în semn de protest că CJC blochează investițiile din comună. Edilul Valentin Vrabie nu poate demisiona, deoarece, potrivit legii, și-ar pierde mandatul, însă este hotărât ca, la alegerile de anul viitor, să nu mai candideze din partea PSD.



Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
rex
7 noiembrie 2011
glumetu

Asta din fotografie este"GLUMET' sau scapat din camasa de forta.Daca se va schimba ceva in rau privind judetul pun pariu ca va fi linsat de oamenii din Pestera.

cd
8 noiembrie 2011
...

asta e clar scapat de la balamuc! roz cu mustata, pun pariu ca are chiloti portocalii!

Ana
8 noiembrie 2011
Rex,omul orchestra

Ai dreptate Rex asta a scapat de la balamuc

pt
8 noiembrie 2011
Bravo, baiat destept!

Bravo ddomnule primar ! asa da ! Pt. restu..bine ca ati iesit ca cimpanzeii la vot crezand gogomaniile psd-iste..inca se mai practica manipularea si culmea lumea reactioneaza la fel ca inainte, aveti creieru ala degeaba asa ca gandeste porcusor constantinescu pt voi

Ana
8 noiembrie 2011
Rex,omul mitraliera

Ai dreptate Ana asta a scapat de la balamuc.

onest
8 noiembrie 2011
cetatean

cine stie sa citeasca rezultatele acestui referendum este bine constantinescu ,psd +pnl au reusit sa scoata la vot 262 000 votanti in judetul constanta acesta a castigat mandatul in primul tur 2008 cu 150 000 voturi, alo palaz chiru fa calculul si pleaca acasa tu vrabie ce faci in mandatul urmator?

admirator
8 noiembrie 2011
hohoho!

Pai asta inseamna ca sunteti cretini! Ati scos la vot 262000 de prosti, batrini senili si fanatici, cind trebuia sa scoateti la vot peste 300.000. Minim! De ce va propuneti chestii din astea, daca nu le puteti duce la capat? Nu stiati legea? Nu stiati ca este special facuta de...PSD, ca sa nu treaca nici un referendum? Si atunci, de ce va dati in spectacol? V-ati umflat ca broscoiul din fabula! Cifrele prezentate de voi, arata doua lucruri: 1. sunteti neputinciosi; 2. nu va putem lua in serios, caci voi chemati oamenii la vot, voi numarati voturile, voi raportati ce vreti. Voi centrati, voi dati cu capu, voi aplaudati din tribune. Daca nici in aceste conditii nu ati cistigat................. Oricum, felicitari primarului din Pestera! Pacat ca mai pierde timpul la partidul asta, care goneste toate persoanele capabile. Neomosierii si neocapitalistii care se boteaza saraci si democrati... Poate "saraci cu Duhu'...."

Cristea
8 noiembrie 2011
Urasc politicienii care-si schimba partidele ca pe sosete

Bai Vrabie,ia-ti tu zborul si poposeste in tabara pd-l-ului,ca de fapt asta vrei tu. Nu mai incerca tu sa intoxici populatia cu declaratiile pe care le faci,mai bine FII TU UN OM CU COLOANA VERTEBRALA SI RECUNOASTE CA VREI IN PD-L,CA DEH ESTE LA PUTERE ACUM SI POATE CA IN 2012 TE VEI INTOARCE IN PSD DACA VOR CASTIGA ALEGERILE. POT SA PUN PARIU CA TU I-AI PROSTIT SA NU IASA LA VOT.STIM CU TOTII CA OAMENII DE LA TARA SUNT USOR INFLUENTABILI.

alina rafael
9 noiembrie 2011
oare omul stie ce vrea?

daca cineva atrage atentia ca lucrurile merg rau,ca nu se lasa manipulat,chiar daca aceasta manipulare poate veni si din partea familiei nu numai a unui partid,inseamna ca e scapat din camasa de forta?bravo voua romanilor,pai va meritati soarta,meritati sa fiti umiliti.unuia ca el,nu ii trebuie nimic,are doar ce voi nu aveti, curaj sa sustina punctul de vedere

Miha
25 decembrie 2011
vrabie este cel mai tare,....

primarul vrabie este cel mai tare... el chiar lupta sa faca cv pt comuna... sh altii sa nu mai comenteze aiurea k nush ei nik despre politica...sunt doar rautaciosi si poate putin invidiosi...

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nicușor Constantinescu minte!"
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Îi voi face plângere penală lui Nicușor"
Luni, 07 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : REFERENDUMUL a picat!
Pagina a fost generata in 0.5649 secunde