"Îl suspendăm pe Băsescu dacă USL câștigă alegerile și nu-l pune pe Ponta premier"

179

Președintele PNL spune că dacă Traian Băsescu nu îl va desemna pe Victor Ponta premier în cazul în care USL câștigă alegerile, șeful statului va fi suspendat.


"Nu exclud așa ceva (o nouă suspendare, n.red.), pentru că așa nu ține de mine sau de noi. Imaginați-vă, de pildă, că în 2012 chiar, avem alegeri, alegerile dau o expresie clară de voință politică și, împotriva spiritului Constituției, președintele refuză să ia act de asta și numește un alt prim-ministru. Se ajunge probabil la suspendare și se ajunge încă în 2012. Eu nu am cum să știu asta. Presupun sau pronostichez că nu se va întâmpla și, dacă nu se va întâmpla, o nouă suspendare a președintelui nu este un punct de program nici declarat, nici nedeclarat.


În calea Guvernului, poate fi o piedică. Din punct de vedere politic, Traian Băsescu stă în spațiul public. Nu aș vrea să ajungem în situația comică în care să-l critic pentru prea multă absență din spațiul public. Nimeni din USL nu a vorbit mai mult sau mai clar despre calitățile pe care Traian Băsescu le are", a declarat Crin Antonescu., la Pro TV.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5201 secunde