"Important este să realizăm cu toții că inamicul politic este USL"

72

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a afirmat, astăzi, că principalele două scopuri ale democrat-liberalilor și ale Mișcării Populare ar trebui să fie conștientizarea faptului că USL reprezintă inamicul politic și, în perspectivă, reunificarea dreptei.

"În ceea ce privește Mișcarea Populară, cred că e important să realizăm cu toții că inamicul politic este USL-ul. Și asta este ceea ce mă preocupă. Sigur, trebuie să privim în perspectivă și la reunirea eforturilor dreptei și tot ceea ce trebuie să facem trebuie subsumat acestor două scopuri", a declarat prim-vicepreședintele PDL înainte de ședința BPN al partidului.

Predoiu și-a exprimat în context speranța că europarlamentarul Cristian Preda, suspendat din PDL pe o perioadă de șase luni, nu va părăsi partidul, rugat să comenteze faptul că Preda a catalogat intrarea sa în partid ca o dovadă de oportunism.

"Legat de Cristi Preda, cred că în continuare cheia este la dânsul. Sper să nu plece din partid. Alte comentarii nu am de făcut față de cele pe care le-am făcut la Consiliul Național de Coordonare", a spus Cătălin Predoiu, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Iulie 2013
Stire din Politică-Administrație : Cristian Preda a fost suspendat din PDL
Pagina a fost generata in 1.4614 secunde