BPN a decis nominalizarea lui Cătălin Predoiu ca premier al guvernului alternativă al PDL

47
BPN a decis nominalizarea lui Cătălin Predoiu ca premier al guvernului alternativă al PDL - ctlinpredoiu1-1373282041.jpg

Articole de la același autor

Biroul Permanent Național al PDL a decis nominalizarea prim-vicepreședintelui Cătălin Predoiu ca premier al ''guvernului alternativă'' al partidului, a anunțat președintele democrat-liberalilor, Vasile Blaga, luni, într-o conferință de presă.

El a precizat că fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, a fost desemnat să se ocupe de coordonarea activității "guvernului din umbră" al PDL.

Liderul democrat-liberalilor a subliniat că validarea lui Predoiu se va face în cadrul unui Consiliu Național de Coordonare care se va desfășura la Baia Mare, pe 17 august.

Consiliul Național de Coordonare al Partidului Democrat Liberal l-a validat, sâmbătă, cu 552 de voturi 'pentru' și 8 'împotrivă', pe Cătălin Predoiu pentru funcția de prim-vicepreședinte al partidului.

Fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, care s-a înscris recent în PDL, a spus că este gata să se alăture acestei echipe "pentru victorie" și că este un moment foarte important din viața sa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9529 secunde