Marian Preda:

"În 10 zile, vom depune documentele pentru înființarea Partidului Mișcarea Populară"

228
2

Articole de la același autor

Membrii Fundației "Mișcarea Populară" au strâns peste 40.000 de semnături, iar în maximum 10 zile, vor depune toate documentele necesare înființării Partidului Mișcarea Populară, a declarat președintele fundației, Marian Preda. 

"Am strâns pentru înființarea Partidului Mișcarea Populară peste 40.000 de semnături într-un număr de județe suficient de mare pentru a putea depune documentele de înființare a partidului. În următoarele zile, vom anunța grupul de inițiativă pentru înființarea partidului și, de asemenea, vom pune în dezbatere publică, pentru câteva zile, proiectul de statut al partidului, dezbatere publică la care să participe membrii fundației, urmând ca în maximum 10 zile să depunem toate documentele și semnăturile pentru începerea procesului de constituire a Partidului Mișcarea Populară", a declarat Preda. 

El a adăugat că cei mai mulți dintre membrii fondatori ai fundației și doar una-două persoane vor face parte din grupul de inițiativă pentru înființarea partidului, în rest vor fi atrași reprezentanți ai fundației din teritoriu, persoane care încă nu au fost implicate politic, pentru a se ocupa de formațiunea politică. 

"Partidul nostru va participa la alegerile europarlamentare, este unul dintre motivele pentru care am început procesul de strângere a semnăturilor și vrem să înregistrăm partidul mai repede decât ne-am propus inițial. Trebuie să ne propunem mai mult de o țintă de 5% pentru aceste alegeri", a precizat Preda. 

El a mai menționat că Fundația Mișcarea Populară are deja constituite 23 de filiale, iar de duminică se va începe un tur de opt zile în care vor mai fi înființate alte 10 filiale, urmând ca, până la sfârșitul lunii iulie, să fie constituite toate cele 37 de filiale ale fundației.

Comentează știrea

alegatorul roman!
1 iulie 2013
...la placinte, inainte!

..interesanta cursa/lupta politica la noi! ...apar mereu partide, grupuri, pleaca, vin, se regrupeaza unii, altii....dupa zbuciumul acesta societatea romaneasca ar trebui sa fie multumita de prestatia oamenilor politici! Realitatea este tocmai invers! -Ne-am saturat pana peste cap de politicienii nostri! Aud ca se doreste aducerea unor administratori din tarile membre UE! Foarte bine! ...asa si trebuie! Pe ai nostri ii trimitem la arat si sapat, asa cum se facea acum 2000 mii de ani! ....si sa administreze Tara strainii! De fapt au si inceput sa faca asta dupa '89! Efectele se simt din plin! Noi saracim, ei se imbogatesc! Revenind la politrucii nostri, constatam ca nu le mai ajunge plapuma. Doctrine nu exista, orientari politice nici vorba! Fiecare isi croieste partidul dupa marimea buzunarelor!....ca sa nu imi spuna mie cei care se agita acum ca vor sa faca un partid, si cu ce titulatura, Doamne!, ca nu mai pot de Popor!...haideti sa fim seriosi!...in politica noastra lupta se da pentru supremație si asta le asigura apropierea de ....Masa Mare! ...pe romaneste, lupta este pentru ciolan!...disperarea, saracia, invidia, lacomia, cruzimea ii face pe unii sa lase la o parte valorile morale umane si sa intre in politica: partid, gasca, afaceri, minciuni, hotii...Acestea sunt resorturile care ii mana pe unii sa intre in politica si sa faca partide. Deocamdata, de mai bine de jumatate de secol, Romania nu a avut nici un partid care sa se identifice cu interesele poporului. PCR-ul a fost o iluzie ieftina in care au crezut multi, dar s-au inselat, iar cele de dupa Revolutie au devenit, ca forme de organizare, niste pcr-uri mai mici! Noi, alegatorii credeam ca in politica si in democratie, treptat se merge catre restructurarea spectrului politic, adica cu cat trece mai mult de inceputurile democratiei, cu atat numarul partidelor se micsoreaza si se ajunge la 2-3-4 cel mult....la noi, de cativa ani vedem ca tot apar miscari politice, semn ca nu a trecut inca suficient timp de la Revolutie, ca politicienii nostri nu sunt copti la minte...si fiecare, cum nu-i convine ceva...se supara si isi face partid!...ca joaca copiilor in praf, la coltul strazii....Ne-am inselat! Inseamna ca mai avem mult pana la maturitatea politica!...o jumatate de secol, un secol...cine stie?

MIRCEA
1 iulie 2013
LUPII CU PAR NOU

CE FATI DE INFRACTOR ARE ASTA, MAFIOTII LU BASE SE GRUPEAZA INTRO NOUA MISCARE

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0892 secunde