Ce îi cere Mișcarea Populară prefectului Eugen Bola

95
Ce îi cere Mișcarea Populară prefectului Eugen Bola - eugenbola21365008890-1366895954.jpg

Articole de la același autor

Fundația Mișcarea Populară – filiala Constanța cere prefectului județului Constanța să verifice de urgență dacă starea de incompatibilitate a lui Nicușor Constantinescu, evidențiată de raportul de constatare al Agenției Naționale de Integritate (ANI), se menține și în prezent și, în cazul acesta, să aplice neîntârziat legea, procedând la eliberarea din funcția de Președinte al Consiliului Județean a domnului Nicușor Constantinescu.


"În fapt, potrivit comunicatului ANI, s-a constatat că Nicușor Constantinescu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20.06.2008 - 23.03.2009, întrucât a deținut, simultan, atât funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța cât și calitatea de reprezentant al Județului Constanța în Adunarea Generală a Acționarilor în cadrul S.C. RAJA S.A. Constanța, încălcând astfel dispozițiile art. 87 alin. (1) lit. f) din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției, cu modificările și completările ulterioare. 


Prin urmare, considerăm că se impune aplicarea imediată a legii. Cerem prefectului Eugen Bolla să își facă datoria de înalt funcționar public însărcinat cu aplicarea legilor și să verifice neîntârziat situația actuală de fapt, iar în cazul în care starea de incompatibilitate se menține, să îl demită pe Nicușor Constantinescu din funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța", se spune într-un comunicat de presă transmis de Mișcarea Populară.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4534 secunde