TUDOREL DOGARU, noul șef al mascaților din Constanța. Vezi cu ce notă a luat concursul

1181
3
TUDOREL DOGARU, noul șef al mascaților din Constanța. Vezi cu ce notă a luat concursul - seatmasinapolitietudoreldogaru12-1366896226.jpg
Astăzi, începând cu ora 13.00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcției de șef al Serviciului Acțiuni Speciale, funcție rămasă vacantă. 


La concurs au participat comisar șef de poliție Tudorel Dogaru, șeful Biroului Accidente Rutiere din cadrul Serviciului Rutier Constanța și subcomisar de poliție Adrian Cerneagă, împuternicit - șef Serviciul Acțiuni Speciale Constanța. În urma concursului, a fost declarat admis Tudorel Dogaru, obținând nota 9,12.


Conform propriului CV, comisarul-șef Tudorel Dogaru a absolvit Grupul Școlar Industrial Energetic Constanța, Specializarea Electronică, după care a ales Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București, Facultatea de Drept, Specializarea Poliției Rutiere. CV-ul comisarului-șef Dogaru mai arată că acesta a absolvit Universitatea București, Facultatea de Drept, Specializarea Științe Penale, Modulul Psihopedagogic, Facultatea de Psihologie, Specializarea Psihosociologie, precum și Facultatea de Drept și Științe Administrative, Specializarea: Drept maritim și portuar din cadrul Universității "Ovidius" Constanța. 


Tudorel Dogaru (37 de ani) a ocupat mai multe funcții, printre care se numără: ofițer operativ în Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, Poliția Municipiului Constanța, Biroul Poliției Rutiere, șef Birou de Poliție pentru Centrul Universitar, adjunct al Secției doi de Poliție Constanța, șef Birou Drumuri Naționale și Europene, împuternicit șef al Serviciului de Informații și Protecție Internă Constanța, ofițer specialist principal tot în cadrul SIPI și șef Birou Accidente din Serviciul Poliției Rutiere Constanța. 


Comentează știrea

costea
25 aprilie 2013
pentru comentariul 1

Aici era vorba de Tudorel Dogaru nu de tampeniile tale.As vrea sa-l felicit pe aceasta cale pentru functia primita si pentru rezultatele bune la invatatura.Pentru echipa Farul Cta puteai scrie la gazeta de perete sau la panoul PSI.

Ianis
25 aprilie 2013
Farutzule !!!

Poate il sensibilizati iar cu sloganul vostru M..e Bosu ; Asa a fost alungat de la Farul dl. Bosanceanu cu injuraturi, huiduieli tot tacamul; Pe Hagi la fel , ba mai rau . Acuma il vreti inapoi, vrei sa`l sensibilizati; faceti voi cheta - mana de la mana toata galeria in frunte cu Sorinel si salvati voi Clubul. Cum stiti sa injurati asa sa invatzati sa mai si respectati omul.

Marius@Ana
28 aprilie 2013
Mascatzii

Sincere felicitari! O persoana deosebita, care a muncit din greu si merita pe deplin acest post, lucru cam rar in zilele noastre. Este Omul potrivit la locul potrivit. Ii dorim mult succes si sa ramana cu picioarele pe pamant, si cu privirea limpede... chiar si mascat :)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4388 secunde