Prefectul Eugen Bola, vizitat de două delegații de oaspeți străini

188
Prefectul Eugen Bola, vizitat de două delegații de oaspeți străini - eugenbola61364387843-1365802398.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de vineri, Instituția Prefectului Județul Constanța a primit vizita a două delegații de oaspeți străini.

În prima parte a zilei, prefectul Eugen Bola, alături de subprefecții Radu Volcinschi și Iucsel Selamet, și vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Cristian Darie, a întâmpinat o delegație din Mudanya- Turcia, formată din primar, viceprimari și consilieri locali. Distinșii oaspeți sunt găzduiți în România, în perioada 10-15 aprilie, de către Primăria Municipiului Medgidia pentru semnarea înțelegerii de cooperare între cele două localități. 

Delegația a fost însoțită la Prefectura Constanța de către primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache.

A doua delegație care a sosit la Instituția Prefectului Județului Constanța a fost formată din comandanți ai navelor aparținând Grupului de Cooperare Navală din Marea Neagră- BLACKSEAFOR, TCG HEYBELLIADA, RFS NOVOCHERKASSK, BGS RESHITELNI, UPS CHERKASY, GCG SOKHUMI, care efectuează o vizită în Portul Militar Constanța, în conformitate cu Planul de Relații Internaționale al Ministerului Apărării Naționale pentru anul 2013.

Militarii au fost primiți de prefectul Eugen Bola, subprefecții Radu Volcinschi și Iuscel Selamet, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Cristian Darie, viceprimarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, și Petrică Munteanu, director Direcția Relații Internaționale și Organizare Evenimente Primăria Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2985 secunde