În prima zi de şcoală, preşedintele Iohannis a vorbit despre salariile cadrelor didactice

1566
În prima zi de şcoală, preşedintele Iohannis a vorbit despre salariile cadrelor didactice - agfzad1hodblyzkynzk1m2qxnda3mzyx-1694417457.jpg

Articole de la același autor

Prezent la Școala Gimnazială 162 din Sectorul 1, președintel României, Klaus Iohannis, a abordat cea mai sensibilă problemă a orei: măririle salariale așteptate de profesori. 


Klaus Iohannis spune că va supraveghea îndeaproape respectarea promisiunilor.


"Avem în sfârșit legi ale Educației moderne care transpun în practică viziunea proiectului România Educată. Cu toții ne dorim o Românie competitivă iar asta se poate realiza numai printr-o educație calitativă. Sunteți prima generație de elevi care vor beneficia de reforme. Vă îndemn să fiți îndrăzneți în a vă urmări visurile și în a învăța cât mai mult despre domeniile care vă intereseaza. Viitorul se clădește prin educație. Dragi profesori, pasiunea pentru cunoaștere și talentul de a o împărtăși reprezintă cheile succesului acestei profesori. Știu că vi se cer multe și aveți multe provocări. Sunteți indispensabili viitorului țării noastre. Măririle salariale din acest an sunt în direcția corectă, dar cu siguranță că meritați mai mult. Creșterea de 25% a devenit realitate după ce ați atras atenția privind necesitatea unor măriri de salarii. Susțin și mărirea de salarii din ianuarie 2024 și vă asigur că mă voi asigura ca ele se vor implementa", a spus Iohannis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6109 secunde