Klaus Iohannis: „Potenţialul regiunii este enorm. E nevoie de continuarea proiectelor majore”

136
Klaus Iohannis: „Potenţialul regiunii este enorm. E nevoie de continuarea proiectelor majore” - iohannis-potential-1694091959.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat la Forumul de Afaceri al Iniţiativei celor Trei Mări, că potenţialul regiunii este enorm şi că este nevoie ca proiectele majore de dezvoltare a infrastructurii să continue prin implicarea şi a altor state ale UE, dar şi din Balcanii de Vest.

„Potenţialul regiunii este enorm. Este nevoie de continuarea proiectelor majore de dezvoltare a infrastructurii, implicând şi alte state membre ale Uniunii, dar şi din Balcanii de Vest şi din Vecinătatea Estică. Într-adevăr, consolidând rezilienţa strategică a ţărilor din vecinătatea Uniunii Europene, putem contribui cu adevărat la propria noastră rezilienţă în ansamblu. Pentru atragerea şi promovarea investiţiilor trebuie să ne asumăm responsabilitatea de a recalibra, consolida şi diversifica instrumentele Iniţiativei. Iniţiative susţinute ieri la summit, precum constituirea unui Fond de Inovare şi crearea unui succesor al actualului Fond de Investiţii, pot oferi flexibilitate şi perspectivă finanţării de proiecte inovatoare şi un răspuns adecvat la apetitul investiţional al regiunii”, a spus preşedintele Iohannis, în deschiderea Forumului de Afaceri al I3M.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5582 secunde