Administrația locală din Hârșova sprijină cetățenii în vederea cadastrării locuințelor

960
Administrația locală din Hârșova sprijină cetățenii în vederea cadastrării locuințelor - harsova-cadastrare-1694091919.jpg

Articole de la același autor

Primăria Hârşova a anunţat cetăţenii din localitate că în perioada următoare se vor efectua măsurători în ceea ce priveşte cadastrul unor locuinţe. Toate lucrările vor fi efectuate de către o societate, gratuit, cu condiţia ca apoi, cetăţenii să se prezinte la sediul primăriei pentru depunerea actelor de proprietate în copie legalizată.

„Începând cu data de 07.09.2023, o societate autorizată pentru lucrări de înregistrare sistematică (cadastru gratuit), se va deplasa în teren pentru efectuarea de măsurători a imobilelor situate în perimetrul străzilor: Cășăriei, Gropilor, Horia, Cloșca, Crișan, Traian, Oituz, Vîntului, Avram Iancu, Vadului(parțial), Șos. Constanței (parțial), Plantelor (parțial), Aleea IAS. După efectuarea măsurătorilor, vă rugăm să vă prezentați la Primăria Orașului Hârșova, Compartimentul Registrul Agricol pentru depunerea actelor de proprietate în copie legalizată. Informații suplimentare la Compartimentul Registrul Agricol, Fond Funciar și Agricultură, telefon 0241/870-300”, au anunțat reprezentanții Primăriei Orașului Hârșova.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2993 secunde