Noile blocuri de locuințe eficiente energetic vor deveni o realitate la Hârşova

344
Noile blocuri de locuințe eficiente energetic vor deveni o realitate la Hârşova - blocuriharsova-1674146199.jpg

Articole de la același autor

Administraţia locală din Hârşova a anunţat pe pagina oficială de Facebook a primăriei că a fost semnat contractul de finanţare a proiectului „Construire ansamblu de locuinţe nZEB Plus pentru tineri”. Astfel, vor exista foarte mulţi tineri din oraşul Hârşova care vor beneficia de nenumărate avantaje odată cu construirea acestor locuinţe.


„Ne bucurăm să vă informăm de faptul că, în cursul zilei de joi, a fost semnat contractul de finanțare a Proiectului «Construire ansamblu de locuințe nZEB Plus pentru tineri în orașul Hârșova, județ Constanța».


După cum anunțam la sfârșitul anului trecut, Primăria orașului Hârșova a depus acest proiect pentru a construi patru module de locuințe (24 de apartamente), conform unui proiect tip pus la dispoziție de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și 


Administrației. Printre dotările esențiale ale clădirilor se numără panouri solare și fotovoltaice pentru asigurarea necesarului de apă caldă și energie din surse regenerabile, anvelopă a clădirii izolată termic cu tehnologii moderne și conform celor mai noi standarde de eficiență, precum și parcări amenajate pentru autovehicule și autovehicule electrice. În perioada următoare vom demara procedurile de implementare a acestui proiect și vă vom ține la curent cu stadiul derulării acestuia”, au transmis reprezentanţii Primăriei Hârşova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5292 secunde