Administraţia locală din Hârşova se implică în angajarea tinerilor la un loc de muncă

329
Administraţia locală din Hârşova se implică în angajarea tinerilor la un loc de muncă - harsovacursuri-1663165884.jpg
Primăria orașului Hârșova urmărește în mod activ tendințele de pe piața muncii, încercând să identifice potențiale oportunități de angajare sau de dezvoltare a competențelor pentru cetățenii orașului care se află în căutarea unui loc de muncă. În acest sens, administraţia locală aduce la cunoștință faptul că GE-COST 2001 SRL, furnizor de formare profesională continuă încă din anul 2001, anunță implementarea Proiectului „Investește în viitorul tău”, dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 29 de ani care nu sunt angajați și care nu urmează niciun program educațional sau de formare.

Astfel, pentru tinerii NEETs, beneficiarul organizează gratuit mai multe cursuri de formare și perfecționare, cum ar fi Operator de Introducere, Validare și Prelucrare Date, Agent de Securitate, Lucrător comercial şi Competențe antreprenoriale.

Cursurile vor fi organizate cât mai aproape de domiciliul participanților, imediat ce se formează o grupă de minimum 14 persoane (pentru cursurile de inițiere) sau 28 de persoane (pentru cursurile de calificare). Diploma pe care aceştia o vor primi la sfârșitul cursurilor este recunoscută de Autoritatea Națională pentru Calificări.

Absolvenții vor primi, de asemenea, o subvenție de 400/1.800 lei, în funcție de tipul cursului pe care îl urmează.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4058 secunde