Sănătate fără frontiere prin sport şi cooperare, proiect pus în practică de Primăria Hârşova

149
Sănătate fără frontiere prin sport şi cooperare, proiect pus în practică de Primăria Hârşova - harsova-1658931531.jpg

Articole recomandate

Primăria Orașului Hârșova a organizat, recent, o conferință de presă finală în vederea promovării și evaluării rezultatelor din cadrul Proiectului „Sănătate fără frontiere prin sport și cooperare – Uniți în lupta împotriva bolilor”.

Alături de primarul Viorel Ionescu, la conferința de presă au participat Petar Atanasov (viceprimarul municipalității Shabla, Bulgaria), Nicolae Dobre (președintele Federației Române de Oină), Șenol Ali (subprefectul județului Constanța) și Stelian Gima (vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța).
 

Pe lângă rezultatele proiectului, cei de la prezidiu au discutat și despre perspectivele dezvoltării sportului de oină în județul Constanța, precum și beneficiile acestui tip de activitate sportivă asupra sănătății.
 

Conferința de presă a fost urmată de o ședință de lucru între reprezentanții instituțiilor, care s-a încheiat cu semnarea Programului comun „Alege să fii sănătos!”, elaborat în cadrul proiectului de către Primăria Orașului Hârșova, Municipalitatea Shabla și Federația Română de Oină.
 

În plus, în cadrul aceluiași proiect, Primăria Orașului Hârșova a organizat un meci demonstrativ de oină între sportivii hârșoveni și sportivii reprezentanți ai Municipalității Shabla, precum și cupa SPOCO – la care au participat șase echipe, pe terenul Stadionului Orășenesc Hârșova.


În altă ordine de idei, proiectul „Sănătate fără frontiere prin sport și cooperare – Uniți în lupta împotriva bolilor” – SPOCO este co-finanțat de F.E.D.R în cadrul Programului INTERREG V A România – Bulgaria. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4316 secunde