Primăria Hârşova, apel către cetăţeni pentru a menţine oraşul curat

99
Primăria Hârşova, apel către cetăţeni pentru a menţine oraşul curat - harsovacuratenie-1648051413.jpg
Administraţia locală din oraşul Hârşova are mare grijă de curăţenia urbei. În această săptămână, angajaţii primăriei au amplasat două pubele menite să colecteze toate deşeurile din aluminiu care sunt aruncate de către cetăţeni.

Reprezentanţii Primăriei Hârşova fac apel la cetăţeni să nu mai arunce gunoaiele pe stradă şi să le direcţioneze către aceste pubele.

„Dorim să vă facem cunoștință cu cele mai noi ajutoare ale echipei Primăriei Orașului Hârșova: Nemo și Coral. Sarcina lor? Să colecteze toate pet-urile și dozele de aluminiu, cu ajutorul dumneavoastră, pentru a menține curățenia orașului nostru. La începutul acestei săptămâni, Primăria Orașului Hârșova, cu ajutorul S.C. Carsium Edil, a desfășurat mai multe activități de salubrizare, menite să contribuie la imaginea și curățenia orașului. În acest context, au avut loc lucrări de salubrizare a căilor pietonale, a mobilierului stradal, precum și lucrări de înfrumusețare și reîmprospătare a spațiilor verzi de pe raza U.A.T Hârșova. Pe această cale, dorim să vă adresăm rugămintea de a respecta indicatoarele amplasate în zonele în care au fost demarate lucrările, pentru ca efortul depus de autoritatea publică locală să nu fie în zadar. Respectați curățenia orașului dumneavoastră! Nu călcați spațiile verzi, nu rupeți florile și nu aruncați deșeurile pe spațiul public”, au transmis reprezentanţii Primăriei Hârşova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.886 secunde