Primăria Hârşova înfiinţează un magazin virtual pentru cetăţenii oraşului

290
Primăria Hârşova înfiinţează un magazin virtual pentru cetăţenii oraşului - harsovamagazin-1638990465.jpg

Articole de la același autor

Primăria oraşului Hârşova vine în sprijinul cetăţenilor cu o idee bună de a-i convinge pe aceştia să consume cât mai multe produse naturale.

Autorităţile locale au creat un site prin care fiecare locuitor din Hârşova îşi poate achiziţiona ce fel de produse doreşte, iar apoi le primeşte la domiciliu prin sistem de livrare.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Hârşova.

„Primăria Orașului Hârșova își propune să vină constant în sprijinul cetățenilor care doresc să adopte un stil de viață sănătos, prin promovarea vânzării și a cumpărării de produse naturale. În acest sens, vă reamintim că am deschis platforma Magazin Virtual Hârșova, platformă ce contribuie gratuit la dezvoltarea producătorilor din oraș și care oferă cumpărătorilor hrană sănătoasă, locală. Pentru cetățenii care se află în căutarea produselor naturale locale, procesul de înregistrare pe platformă este ușor și rapid. În urma accesării website-ului https://producatori.primaria-harsova.ro, veți putea crea gratuit un cont de cumpărător unde va fi necesar să completați informațiile dumneavoastră, pentru a finaliza mai ușor procesul de livrare. După finalizarea acestui proces, sunteți liber să navigați prin secțiunea Produse, pentru a găsi produsul potrivit pentru dumneavoastră. Puteți plasa comanda online sau telefonic, în funcție de metoda aleasă de producătorul selectat. Toate plățile se fac la livrarea/ridicarea produselor.

Acest demers al Primăriei Orașului Hârșova a fost realizat din dorința de a promova un stil de viață sănătos și de a încuraja cetățenii să consume produse locale, naturale. Primăria Orașului Hârșova nu percepe costuri ascunse sau taxe suplimentare pentru crearea conturilor, utilizarea platformei sau vânzarea/cumpărarea de produse. Platforma Magazin Virtual Hârșova este și va fi întotdeauna gratuită”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Hârşova.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3379 secunde